Varaa aika keskusteluun

Tällä sivustolla voit varata kätevästi itse ajan valmennuskeskusteluun tarjoamistani aikavaihtoehdoista. Yleisimmät puheluajat ovat klo 10-12 välillä maanantaista lauantaihin, mutta saatan välillä tarjota muitakin aikoja, jos se onnistuu lastenhoidollisesti ja muilta töiltä. Tarjoan aikoja vain kahdeksi viikoksi kerrallaan eteenpäin ja voit varata ajan aikaisintaan seuraavaksi päiväksi.

Valitse alla olevasta valikosta (”Please Select Palvelu”) haluamasi puhelumuoto. Jos tämä on ensimmäinen puhelumme, suosittelen 60 minuutin valmennuspuhelua, jollemme ole sopineet toisin.

Puhelun valittuasi saat näkyviin valikon, josta pääset valitsemaan sopivan päivän. Yliviivattuina päivinä en tee puheluita. Klikkaa sinulle sopivaa päivää ja saat nähdäksesi vapaat ajat. Valitse niistä sopivin tai katso tarjoanko jonain muuna päivänä sinulle sopivampia aikoja.

Valittuasi kellonajan klikkaa ”continue”, jonka jälkeen järjestelmä pyytää sinulta yhteystietoja, tietoa siitä mistä haluat puhua ja miten haluat puhua. Itse suosin puhelimella soitettuja puheluja äänenlaadun takia, mutta voin tehdä myös videopuheluja tai äänipuheluja esimerkiksi Skypellä, Facetimella ja Whatsappilla, jos se on sinulle helpompaa.

Klikkaa sen jälkeen taas ”continue” niin pääset kassalle. Tunnin puhelu maksaa tällä hetkellä 62 euroa (sis. alv 24 % eli 12 €) ja puolen tunnin puhelu 43,40 € (sis alv 24 % eli 8,40 €).

Lahjoitan jokaisesta puhelusta (verojen ja alennusten jälkeen) 5 % kyläkoulumme eli Arolan koulun Kulttuurikoulu-hankkeeseen.

Jos olet VIP-jäsen, opiskelija, työtön, eläkeläinen tai vanhempainvapaalla, saat puhelusta -10 % alennuksen. Tilaa alennuskoodi täyttämällä täällä oleva kaavake. VIP-jäsenet löytävät kuponkikoodin täältä. Laita koodi ilman lainausmerkkejä kuponkikoodi-kenttään.

Varaus on vahvistettu vasta kun olet maksanut sen joko kortilla tai pankkisiirrolla. Jos maksat puhelun pankkisiirrolla, laita maksun jälkeen tieto osoitteeseen kutri@kutri.net. Saat varauksen vahvistamisen jälkeen ainakin kaksi sähköpostia: toinen kertoo varausvahvistuksesta ja toisessa pitäisi olla maksutiedot.

Jutellaanko pian?