Varaa valmennus

Se oli fantastinen kokemus. Mä koin että joku ymmärsi mua. […] Mä lähdin sieltä ulos tyynempänä, valppaampana, iloisempana. Lähempänä itseäni.

Jari Sarasvuo kertoi keskustelustamme Heikki ja Mikko Show’ssa, 26.10.2012


 • Kaipaatko muutosta elämääsi?
 • Onko elämässäsi kaikki hyvin, mutta silti kärsit tunteesta, että jotain puuttuu?
 • Haluatko löytää ”oman juttusi”?
 • Haluatko toteuttaa suuren unelmasi, mutta toivot tukea tärkeiden askeleiden ottamiseen?
 • Stressaatko ja murehditko liikaa?
 • Haluaisitko kokea enemmän mielenrauhaa ja rakkautta?

Valmennus on muuttanut minun elämäni kevyemmäksi, hauskemmaksi ja helpommaksi — enemmän elämisen arvoiselta tuntuvaksi! Anna sen muuttaa vuorostaan sinun elämäsi!

Kuka olen ja miten voin auttaa sinua?

Olen henkinen valmentaja, käsikirjoittaja ja kirjailija Katri Manninen. Valmistuin vuonna 2012 amerikkalaisen Michael Neillin puoli vuotta kestävästä Supercoach-valmentajakoulutuksesta Transformatiiviseksi valmentajaksi (Transformative coach).

Valmennusmenetelmäni lähtee siitä, että olemme hyviä, ehjiä ja rakastettavia. Koemme joka hetki vain oman ajattelumme ja se mitä ajattelemme, riippuu siitä millainen omalla sumealla logiikallaan vaihtuva ”sisäinen säämme” milläkin hetkellä on.

Olen perehtynyt valmennuskoulutukseni jälkeen syvällisesti ihmismielen toimintaan, neurologiaan ja ns. hermoston ja aivojen biohakkerointiin eli asioihin, jotka vaikuttavat enemmän tai vähemmän sisäiseen säähämme eli mielentilaamme.

Koska minulla on diagnosoitu sekä tarkkaavuushäiriö että tunne-elämän säätelyhäiriö joka pahimmillaan voi ilmetä tunne-elämän epävakautena, minulla on sekä paljon tietoa että omakohtaista kokemusta näiden erityispiirteiden hallinnasta ja hyödyntämisestä.

Olen perehtynyt myös laihduttamiseen ja painonhallintaan, koska tein vuonna 2003 oman elämäntaparemonttini ja olen kirjoittanut kaksi kirjaa aiheesta Patrik Borgin ja Eija Holmalan kanssa.

Sen lisäksi olen ammattikirjailija, joka on kirjoittanut 29 julkaistua kirjaa ja käsikirjoittaja joka on kirjoittanut 3 pitkää elokuvaa, yhden animaatioelokuvan ja yli 100 osaa erilaisia televisiosarjoja, eli pystyn konsultoimaan sinua myös kirjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuinka keskustelut käydään?

Innostuitko? Tarjoan kahta eripituista keskusteluaikaa: 90 minuuttia ja 60 minuuttia.

 • 90 minuutin puhelu sopii ensimmäistä kertaa kanssani puhuville, varsinkin silloin kun ongelmasi on monisyinen tai jotenkin iso ja sekava.
 • 60 minuutin puhelu on tarkoitettu niille, jotka ovat olleet aiemmin valmennettavina ja haluavat nyt syventää ymmärrystään edellisen puhelun pohjalta TAI uusille valmennettaville, joilla on jokin selkeärajainen, melko yksinkertainen ongelma ratkaistavana.

Keskustelut voidaan käydä ääni- tai videopuheluina.

 • Jos valitset äänipuhelun, voin soittaa sinulle joko tavallisen puhelun tai Whatsapp-, Facetime- tai Skype-puhelun.
 • Jos valitset videopuhelun, voin soittaa sinulle joko Facetime- tai Skype-puhelun tai lähettää kutsun Zoom-videopuheluun.

Valmennuspuheluiden hintaan voi sisältyä tarvittaessa myös lisätehtäviä ja -materiaalia, raportointia ja muita kivoja haasteita, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin elämässäsi.

Alennuksia VIP-jäsenille ja taloudellisesti tiukilla oleville

Tarjoan alennuksia VIP-jäsenille, opiskelijoille, työttömille, kotiäideille ja -isille sekä eläkeläisille.

 • Jos olet VIP-jäsen, löydät alennuskoodin täältä (muista kirjautua sisään).
 • Jos olet opiskelija, työtön, vanhempainvapaalla tai eläkeläinen, täytä alla oleva kaavake, niin saat alennuskoodin sähköpostiisi.

Valmennusten varaaminen

Valittuasi haluamasi valmennuspuhelun, näet sen yhteydessä kalenterin.

Vain mustalla värillä merkityt päivät ovat sellaisia, joina on vapaita aikoja. Klikkaa päivää, joka sopii sinulle ja saat nähtäväksesi puhelun aloitusajat, jotka ovat vapaana.

Klikkaa sinulle sopivaa aikaa, jonka jälkeen pääset kertomaan mistä haluat keskustella kanssani, millä tavalla haluat keskustella (video- vai äänipuhelu) ja mihin numeroon tai tunnukseen otan yhteyttä kun puhelun aika tulee.

Sen jälkeen pääset antamaan kuponkikoodin jos sinulla on sellainen ja maksamaan varauksesi verkkokauppaan.

Voit varata valmennusajan aikaisintaan kaksi viikkoa etukäteen ja viimeistään noin vuorokautta ennen valmennusta.

Voit perua puhelun viimeistään edellisenä päivänä. Tällöin saat minulta sähköpostissa kuponkikoodin, jolla voit varata ilmaiseksi uuden ajan. Jos mieluummin haluat saada rahasi takaisin, täytä täältä löytyvä kaavake sen jälkeen kun olet perunut puhelun.

Valmennettavat kertovat

”Olen saanut Katrin valmennuksesta tukea uuteen elämänvaiheeseen ja oman yrityksen perustamiseen. Keskustelumme ovat auttaneet minua pysymään oikeassa kurssissa, olemme käsitelleet eteen tulleet solmukohdat tehokkaasti ja elämänmyönteisesti. Yritykseni kehittyy sopivassa tahdissa ja suuremmilta virheiltä on tullut vältyttyä. Valmennuksen parasta antia on kuitenkin ollut se, että tunnen itseni paremmin – ja olen ymmärtäväisempi itseäni kohtaan. Kiitos Katri! ”

Helinä Piik, Better World Events


”Voin lämpimästi suositella Katrin valmennusta kaikille niille, jotka kokevat olevansa jollain lailla jumissa oman elämänsä suhteen tai jos elämä tuntuu tasaisen tylsältä. Valmennuksen myötä löysin itseni uudella lailla ja löysin uudestaan asioita, joista todella nautin. Tapasimme kasvotusten kolme kertaa, olimme sähköpostiyhteydessä ja kerran sain valmennusta puhelimitse. Sain valmennuksen myötä valtavasti oivalluksia ja uutta liekkiä elämääni. Sain vinkkejä niin parisuhteeseen, kuin mielenrauhan löytämiseen ja ihan käytännön asioihin, jotka vaivasivat mieltäni. Valmennuksen myötä opin olemaan itselleni lempeämpi ja rehellisempi ja muuttamaan omia toimintamallejani. Muutos entiseen on selkeä, sain paljon enemmän kuin osasin odottaa.


Katri on mielestäni valmentajana superrehellinen, hauska, sydämellinen, sopivan suora ja jalat maassa. Koin, että hänelle oli helppo puhua kaikista ongelmista, jotka mieltä vaivasivat. Valmiita vastauksia valmennus ei tarjoa, mutta Katri osaa kysyä juuri oikeat kysymykset ja tuulettaa vanhoja ajatusmalleja niin luovasti, että pääset itse nauttimaan suunnattomasta oivalluksen riemusta!”

Riikka


”Katri Mannisen valmennuksen avulla löysin todellisen unelmani ja sain selkeyden siihen mitä haluan tehdä työkseni. Olin toki roikottanut unelmaa mukanani jo vuosia, mutta Katrin avulla uskalsin lopulta ottaa haaveen tosissani. Tätä minä haluan ja uskallan nykyisin sanoa sen myös ääneen.

Monet VIP-sivujen tekniikoista toimivat loistavasti. Ne pistävät miettimään omia valintoja ja puskemaan omien ennakkoluulojen ja päähänpinttymien läpi. Katrin tapa kirjoittaa on havainnollinen ja innostava.

Viimeinen reilun tunnin mittainen valmennuskertamme vastasi noin puolen vuoden terapiaa. Tietyt ihmissuhdesolmut aukesivat, kun Katrin avulla osasin viimein katsoa omaa osuuttani asioihin. Katrin huumorintaju on niin lämmintä, että hänen seurassaan on helppoa ja turvallista kääntää esiin myös ne lapselliset ja hävettävät puolet itsestään. Valmennuksen jälkeen olen suhtautunut itseeni entistä armollisemmin ja hyväksyvämmin ja yllättynyt siitä kuinka paljon tehokkaammin työskentelen hyväksyvässä ilmapiirissä.”

Reeta T.


Olin Katrin valmennettavana kesän 2011. Valmennus tapahtui sähköpostitse. Tavoitteenani oli saada kärsivällisyyttä ja oppia ilmaisemaan tunteitani hallitummin. Halusin jonkinlaista sisäistä rauhaa jatkuvan kuohunnan sijaan. Tapanani oli myöskin vitkutella asioiden kanssa ja ikään kuin odottaa lupaa toimia.

Olen aiemminkin lukenut elämäntaito-oppaita, mutta vasta Katrin avulla todella sisäistin asioita ja edistyin tavoitteissani enemmän ja nopeammin kuin olin odottanut. Mielestäni ihmissuhteeni ovat parantuneet ja suhtaudun asioihin huomattavasti rauhallisemmin. Osaan tehdä valintoja itseni takia, en muita miellyttääkseni, ja olen aktiivisempi ja rohkeampi sekä kotona että töissä. Miehenikin on huomannut minussa tapahtuneen muutoksen. Aiemmin parikin päivää kestäneet railakkaat riidat kestävät enää ihan murto-osan ja ovat lientyneet muutenkin.

Hyödynsin kaikkea Katrilta saamaani materiaalia, ja koin hyötyväni kaikesta. Katri todella pisti minut koville antamillaan tehtävillä, mutta työ oli ehdottomasti sen arvoista! Pidin Katrin rakastavasta ja hyväksyvästä asenteesta. Mikään asia ei ollut liian hävettävä tai nolo hänelle kerrottavaksi. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka kokevat itse rajoittavansa omaa elämäänsä ja jotka miettivät, onko tässä tosiaan kaikki, mitä elämällä on tarjottavana.”