Stressitön Suomi 2022

Minulla on visio Suomesta, jossa ihmiset eivät juurikaan stressaa tai murehdi vaan antavat itsensä olla levollisia, onnellisia ja rakastavia olosuhteista riippumatta.

Minulla on visio Suomesta, jossa kaikki ihmiset lastentarhanopettajista ministereihin ja pienten lasten vanhemmista yritysjohtajiin seuraavat sisäistä viisauttaan ja tekevät parempia valintoja.

Minä näen miten tämä visio on täysin mahdollista toteuttaa helposti, hauskasti ja kiinnostavasti. Minä olen sitoutunut toteuttamaan tämän vision ja tiedän että voin toteuttaa vision.

Haluatko lähteä mukaani auttamaan suomalaisia elämään kevyempää ja kivempaa elämää?

Ota yhteyttä: kutri@kutri.net

STRESSITÖN SUOMI 2022 MANIFESTI

5 vastausta artikkeliin “Stressitön Suomi 2022”

  1. ”Paljon stressiä viimeisen vuoden aikana kokeeneet ihmiset olivat 43% suuremmassa riskissä kuolla. Mutta tämä piti paikkaansa VAIN niille, jotka lisäksi uskoivat stressin olevan terveydelle haitallista. (Naurua) Ihmiset, jotka olivat kokeneet paljon stressiä, mutta eivät uskoneet sen haitallisuuteen, eivät olleet suuremmassa riskissä kuolla”

    https://www.ted.com/talks/kelly_mcgonigal_how_to_make_stress_your_friend?language=fi

    Että sillä tavalla.. stressi (kortisoli) laittaa meidät liikkeelle ilman sitä jäisimme sänkyyn makaamaan. Joidenkin mukaan stressi voidaan jaotella, luonnolliseen ja kamppailu stressiin. Joista jälkimmäinen on se huono, mutta jos siihenkin suhtautuu myönteisesti niin onko sekään haitallista terveydelle?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.