Pelottoman elämän salaisuus: Unelmien ura

Haluaisitko elättää itsesi tekemällä työtä, jota rakastat?

Haaveiletko uudesta ammatista?

Etkö vielä tiedä mitä tekisit isona?

Pelottoman elämän salaisuus: Unelmien ura -nettikurssi on sinulle, joka etsit vielä mielekästä, innostavaa ja itsesi näköistä työtä.

Kerron tällä 6 minuutia pitkällä videolla kenelle ja miksi tämä kurssi on luotu:

(Katso video YouTubessa)

Pelottoman elämän salaisuus: Unelmien ura -nettikurssilla opimme jättämään pelkotilat omaan arvoonsa ja kuuntelemaan sisäistä viisauttamme.

Kurssilla selvitämme kuka sinä olet ja mitä sinä haluat. Mistä suunnasta sinun kannattaa etsiä unelmiesi uraa? Mitä konkreettisia askeleita voit ottaa jo tänään kohti unelmaasi?

Kurssi sopii niin ihmisille, jotka eivät ole vielä koskaan löytäneet unelmiensa työtä — kuin niille, joiden vanha unelma-ammatti on alkanut maistua puulta.

sydannainen

Älä kysy mitä maailma tarvitsee. Kysy mikä saa sinut heräämään henkiin ja tee se. Sillä maailma tarvitsee ihmisiä, jotka ovat heränneet henkiin. – Howard Thurman

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu viidestä videoluennosta, joilla pureudumme ongelmasi ytimeen ja potkaisemme sinut uudelle uralle.

Suurin syy siihen, ettemme elä itsemme näköistä elämää on pelko. Niinpä kurssin aluksi opimme elämään pelotonta elämää kaikilla elämän osa-alueilla.

Sen jälkeen lähdemme selvittämään kuka sinä olet ja miltä sinun unelmiesi ura voisi näyttää.

Kun urasi uusi suunta alkaa olla selvillä, käsittelemme käytännön toteutusta: Mitä kaikkea pitää tapahtua ennen kuin uusi ammattisi elättää sinut? Miten suhtautua vanhaan työhön? Mikä on ensimmäinen askel, joka sinun pitää oppia.

Olitpa etsimässä uutta työpaikkaa, alkamassa itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi tai perustamassa menestyvää yritystä, menestykseen pätevät lähes aina samat perussäännöt. Kurssin viidennessä luennossa käymme ne läpi samalla kun mietimme miten juuri sinä voit noudattaa niitä.

Kurssin toteutus

Kurssin suorittaminen on helppoa. Jos pystyt lukemaan tämän tekstin ja katsomaan yllä olevan videon, pystyt katsomaan myös kurssimateriaalit.

Jokaisen videoluennon yhteydessä esitän kysymyksiä, jotka auttavat sinua selvittämään mitä haluat ja miten sen saat. Sen lisäksi listaan muita lähteitä, jotka voivat auttaa oman unelmasi toteuttamisessa.

Katsomisoikeutesi materiaaleihin on rajaton ja voimassa kutri.net:in elinajan, joten voit palata katsomaan videoita ja vastaamaan kysymyksiin silloin kun se sopii sinulle parhaiten. (Kutri.net on perustettu 2002 ja tavoitteena on, että se on netissä vähintään seuraavat 10 vuotta.)

Eikä siinä vielä kaikki!

Kutri.net:in VIP-jäsenet voivat halutessaan liittyä Kutri.net:in Mastermind-ryhmän jäseniksi. Mastermind on erillinen Kutri.net:in osio, jossa jaan nettiyrittämisestä mm. RHH B-Schoolissa oppimiani asioita.

Tarjoan nyt myös Pelottoman elämän salaisuus: Unelmien ura -kurssilaisille mahdollisuutta liittyä ryhmään. Jäsenyys on ns. ikuinen, mutta liittymistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan!

hyppynainen2

Tartu toimeen ja ota askel kohti unelmiesi uraa!

Sinun kauttasi välittyy toiminnaksi vireys, elinvoima, energia, eloisuus — ja koska sinä olet ainoa laatuasi, ilmaisusi on ainutlaatuinen. Jos tukit sen, se ei toteudu minkään muun tahon kautta ja menetetään. Maailma ei saa sitä.

Sinun tehtäväsi ei ole päättää miten hyvää tai arvokasta ilmaisusi on, saati verrata sitä muiden ilmaisuun. Sinun tehtäväsi on pitää oma ilmaisusi selkeänä ja suorana, pitää kanava auki. Sinun ei tarvitse edes uskoa itseesi tai työhösi. Sinun pitää pitää itsesi avoimena ja tietoisena siitä, mitkä tarpeet motivoivat sinua. Pidä kanava auki.

Martha Graham

Kuinka kauan olet halunnut löytää unelmiesi uran?

Kuinka kauan olet tuntenut eläväsi tyhjäkäynnillä?

Kuinka kauan olet odottanut oikeaa hetkeä?

 

Mitä enää odotat? Ota askel kohti unelmiesi uraa!

Kurssi on ilmainen kutri.net:in VIP-jäsenille, joiden ei tarvitse tehdä mitään erityistä kurssille päästäkseen. Valitettavasti tällä hetkellä en ota enää uusia VIP-jäseniä.

Kurssin hinta on VIELÄ TOUKOKUUN 2015 ajan 49,60 € (sis. alv 24 %) muille kuin Kutri.net:in VIP-jäsenille.

Kurssin hinta nousee kesäkuussa jolloin kurssi täydentyy ja päivittyy. Kurssin sitä ennen lunastaneet ja VIP-jäsenet saavat uudistetut materiaalit automaattisesti käyttöönsä.

Liity kurssille näin:
HUOM! Voin myydä nettikurssin sinulle vain jos sinulla on osoite Suomessa ja maksat kurssin suomalaiselta tililtä.

Maksa SUOMALAISELTA PANKKITILILTÄ 49,20 € tilille FI3340550011077845.
Saaja: Kutri.net Productions
Viesti: Unelmien ura/sähköpostiosoitteesi

TÄRKEÄÄ:
Lähetä kuitti jossain muodossa minulle sähköpostilla osoitteeseen: kutri@kutri.net. Eli kopioituna (copy-pastena), kuvankaappauksena, pdf:nä tai vaikka valokuvana tietokoneen ruudusta :-).

Laita otsikoksi ”Tilaan Unelmien ura -kurssin”. Kerro myös oletko jo rekisteröitynyt kutri.net:iin esimerkiksi tutustujajäseneksi tai ADHD-jäseneksi.

Jos olet jo jäsen, liitän kurssin vanhoihin tunnuksiisi ja laitan siitä sinulle tiedon. Jos et ole, lähetän sinulle rekisteröitymislinkin 48 tunnin sisällä (useimmiten tunnin sisällä).

Jos et kuule minusta 48 tuntiin eikä viestiäni löydy roskapostilaatikosta, laita sähköpostia osoitteeseen: katrikutri@gmail.com

Pelkäätkö ehkä pettyväsi jälleen kerran itseesi tai ajattelet, että sinut on tuomittu ankeaan elämään? Älä luovuta! Jos kurssin päätteeksi tunnet olevasi yhtä hukassa kuin nyt, jutellaan ja ihmetellään miten minä voisin auttaa sinua unelmiesi uran alkuun.

Sen jälkeen kun unelmien uran luominen ei ole enää henkinen ongelma, se on vain käytännön ongelma, ja käytännön ongelmiin on aina olemassa jokin käytännön ratkaisu.

Nähdään kurssilla!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.