Ihanampaa elämää

  • Onko elämässäsi kaikki periaatteessa tosi hyvin, mutta silti sisintäsi kalvaa tunne, että jotain puuttuu?
  • Tuntuuko sinusta että elämä on muualla, eikä sinne pääse edes taksilla?
  • Katsotko kadehtien tuttujasi, jotka näyttävät elävän jännittävämpää, kiinnostavampaa, hauskempaa ja onnellisempaa elämää kuin sinä?
  • Murehditko jatkuvasti tulevaisuutta tai menneisyden mokia?
  • Tuntuuko sinusta että sinulla olisi maailmalle paljon enemmän annettavaa – kun vain tietäisit mitä? 

Tein tämän itsevalmennuspaketin, koska haluan auttaa sinua näkemään totuuden itsestäsi ja elämästäsi. Sinä olet vahvempi, kyvykkäämpi ja parempi kuin uskot olevasi. Sinä olet hyvä, ehjä ja rakastettava. Tavoitteenani on opettaa sinut nauttimaan elämästäsi enemmän ja löytämään inspiraation sisältäsi. Haluan rohkaista  sinua seuraamaan sydäntäsi ja täyttämään hurjimmatkin unelmasi.

Miksi uskoisit minua?

Elämässäni on ollut aikoja, jolloin olen kokenut elämän olevan niin kamalaa, että olen halunnut lakata olemasta. Sitten on ollut niitä kausia, jolloin kaikki on periaatteessa hyvin, mutta silti sisintä on kalvanut tunne, että jotain puuttuu.

Toisinaan elämä on ollut yhtä selviytymistä päivästä ja kuukaudesta toiseen. Monena syksynä olen vain ajatellut “jos mä vain selviän kunnialla jouluun asti…” Joskus olen selvinnyt, kerran en. Välillä olen pelännyt elämäni valuvan hukkaan. Joskus olen miettinyt onko missään mitään järkeä.

Olen etsinyt elämän tarkoitusta, henkilökohtaista missiotani, omaa wow-tavoitettani. Olen rukoillut jumalaa, jutellut henkioppaille ja kuvitellut enkeleiden ympäröivän minut. Olen kuunnellut guruja, lukenut itsehoito-oppaita ja miettinyt mikä minussa on vikana. Olen meditoinut, visioinut ja käynyt entisissä elämissä. Olen tehnyt rentoutumisharjoituksia ja kuunnellut hypnoosinauhoja. Olen käynyt terapiassa ja kirjoittanut kymmeniä päiväkirjoja ajatuksenvirtaa.

Olen esittänyt olevani parempi kuin olen. Olen valehdellut, pettänyt ja jättänyt. Olen selittänyt asioita parhain päin ja vääristellyt totuutta – varsinkin itselleni. Olen ollut liian vahva, liian kiltti ja liian ylpeä.

Mitä typeryyksiä oletkaan tehnyt elämässäsi, 95 % varmuudella minä olen syyllistynyt samoihin virheisiin — tai ainakin niiden takana oleviin ajatusmalleihin. Siksi en voi – enkä halua – olla kivittämässä sinua minkään tempauksesi johdosta — oli se miten järjetön tahansa.

Lopulta olen alkanut ymmärtää, mistä elämässä oikeasti on kyse. Olen nähnyt miten minä olen ollut osallinen kaikkiin vastoinkäymisiini. Olen päästänyt ilrti draamasta. Olen oppinut rakastamaan. Olen löytänyt mielenrauhan sisältäni. Olen antanut itseni olla onnellinen ja olen seurannut inspiraatiotani.

Voin taata, että olivat lähtökohtasi mitkä tahansa, sinä pystyt kokemaan yhtä paljon rakkautta, iloa, innostusta ja inspiraatiota kuin mitä minäkin. Sinä voi elää ihanampaa elämää – ja mikä parasta, voit elää sitä nopeammin kuin uskotkaan.

Tämän paketin synty

Tämä paketti on syntynyt silkasta ilosta, innosta ja jumalaisesta inspiraatiosta. Olen nauttinut valtavasti sen tekemisestä ja kokenut huikeita onnen ja ilon tunteita pitkin matkaa. Tunnen syvää kiitollisuutta siitä, että saan jakaa kanssasi huikeat ahaa-elämykset, jotka olen vihdoin ja viimein saanut kaiken turhan tuskailun jälkeen.

Olen onnellinen, että voin tarjota sinulle mahdollisuuden päästä totuuden äärelle paljon nopeammin ja helpommin kuin minä pääsin. Olen ihan innoissani puolestasi, kun kuvittelen, miten tämän paketin myötä voit alkaa elää elämääsi täysillä tässä ja nyt. Koen kihelmöivää jännitystä kun mietin niitä ihmeitä, joita voit tehdä omassa elämässäsi nähtyäsi perimmäisen totuuden mielenrauhasta, rakkaudesta, onnesta ja inspiraatiosta.

Vaikka emme ehkä ole vielä tavanneet kasvokkain, olen vakuuttunut siitä, että olet hyvä, rakastettava ja upea ihminen, joka on kykenevä tekemään pieniä ja suuriakin ihmeitä omassa elämässään, kunhan ensin näet totuuden itsestäsi ja elämästä.

Tällä hetkellä itsevalmennuspakettia pääsevät lukemaan vain Kutri.net:in VIP-jäsenet.

Ilmestyneet osat:

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.