VIP-puoli

Mikä ihmeen VIP-jäsenyys?

Haluaisitko lopettaa turhan murehtimisen ja stressaamisen?

Haluaisitko kokea enemmän mielenrauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta?

Haluaisitko oppia rakastamaan itseäsi ja toteuttaa unelmasi?

[one_third]

Vastaus kaikkiin henkisiin ongelmiin

Minä etsin vuosikausia hyvää oloa, tunsin olevani hukassa itseni kanssa ja ihmettelin, onko elämän todellakin tarkoitus olla niin vaikeaa ja raskasta kuin miltä se usein tuntui.

Lopulta löysin vastauksen kolmen prinsiipin mallista. Hämmästyksekseni huomasin ettei minussa ollutkaan mitään vikaa ja että elämän on oikeasti tarkoitus olla kevyttä ja kivaa!

Ennen kaikkea oivalsin, ettei meillä ihmisillä ole oikeasti henkisiä ongelmia (vaikka siltä välillä näyttääkin) — ainoastaan käytännön ongelmia, joihin on olemassa käytännön ratkaisuja.

[/one_third][two_third_last]

Katso esittelyvideo!

Kerron tällä vajaat 10 minuuttia pitkällä videolla VIP-jäsenyydestä.

[/two_third_last]

Enemmän iloa irti elämästä VIP-jäsenyydellä!

[two_third] Jenkeissä erilaiset jäsenyyssivustot ovat todella suosittuja. Olen esimerkiksi itse kuulunut vuodesta 2007 huippuvalmentaja Michael Neillin jäsenyyssivulle.

Suomeen jäsensivustot tekevät vasta tuloaan enkä tiedä toista suomalaista valmentajaa, joka vielä tarjoaisi vastaavia palveluita.

Kutri.net:in VIP-jäsenenä pääset nauttimaan materiaaleista ja eduista, joita muut eivät saa.

Samalla pääset osaksi VIP-jäsenyhteisöä, jonka kanssa jaan enemmän ajatuksiani ja elämääni kuin mitä haluan jakaa julkisesti.

Tällä hetkellä VIP-puolella on yhteensä yli sata tuntia erilaisia luentoja, videoita ja äänitteitä.

Sen lisäksi kerran kuussa on VIP-jäsenten ryhmävalmennuspuhelu, jonka aikana puhun jostain ajankohtaisesta aiheesta ja vastaan osallistujien kysymyksiin.

Koska VIP-jäsenet ovat minulle erittäin tärkeitä ja rakkaita, haluan tarjota heille muitakin etuja. Esimerkiksi VIP-jäsenet saavat alennuksia valmennuksistani ja muista palveluistani.

Eikä siinä vielä kaikki! VIP-jäsenenä saat suoraan lukuoikeudet lähes kaikkiin Kutri.net:issä julkaisemiini kursseihin — myös sellaisiin jotka eivät ole juuri nyt myynnissä — ilman erillistä lisämaksua.

[/two_third][one_third_last] [box icon=”heart” style=”simple”]

Liity hyvään seuraan!

Kutri.net:in VIP-sivustolla on yli 500 eri-ikäistä ja eri elämäntilanteessa olevaa naista. Mahtuupa joukkoon muutama mieskin. Kaikkia heitä yhdistää halu elää itsensä näköistä elämää.

Ryhmäpuheluissa ja kommenttiosiossa syntyy usein todella hienoja keskusteluja.

Olen välillä melkein hämilläni siitä, miten viisaita, aitoja ja upeita ihmisiä kutri.net:in VIP-jäseneksi näyttää hakeutuvan.

Uskon ettei ole sattumaa, että luet nyt tätä sivua. Liity sinäkin huipputyyppien seuraan!

[/box] [/one_third_last]

Mitä jäsenyyteen sisältyy?

[one_half]

Käyttöoikeudet vain VIP-jäsenille tarkoitettuihin materiaaleihin:

 • VIP-videoihin, VIP-tehtäviin ja VIP-blogimerkintöihin.
 • Podcasteihin eli ladattaviin nettiradio-ohjelmiin.
 • Webinaareihin eli nettiluentoihin.
 • Meditaatioäänitteisiin ja muihin materiaaleihin.

Kuukausittaisen ryhmävalmennuspuhelut

Henkilökohtaiset valmennukset erikoishintaan

Alennuksia kasvokkain tapahtuvista luennoista ja kursseista

[/one_half][one_half_last]

Pääsyn “Päivän teoria” -videoarkistoon eli vanhoihin Periscope-videoihini

Käyttöoikeudet kaikkiin kutri.net:in nettikursseihin— myös sellaisiin jotka eivät ole juuri nyt myynnissä:

 • Onnistunut laihdutus
 • Kirjoita kirja tai käsikirjoitus kuukaudessa
 • Aidon elämän kolme prinsiippiä
 • Löydä itsesi
 • Unelmien ura
 • Äitiysopas
 • 8 viikon ohjelma elämänlaadun parantamiseen
 • 1+3 Tehospurtti tavoitteiden toteuttamiseen
[/one_half_last]

Mitä Kutri.net:in VIP-jäsenet kokevat saaneensa sivuilta:

[one_fourth]

“Vaikka mitä! Uusia ajatuksia, näkökulmia, ahaa-elämyksiä, vinkkejä ja ihan käytännön neuvoja joihinkin asioihin. Koen saavani myös uutta tietoa jatkuvasti minua kiinnostavista asioista. Mulla on sellainen tuntuma, että olen oppinut ymmärtämään monia tärkeitä asioita (esimerkiksi “en ole ajatukseni” jne.) ihan uudella tavalla tän sivuston myötä ja se on ollut suorastaan mullistava muutos positiiviseen. On mahtavaa, että nämä sivut on olemassa! Kiitos!”
[/one_fourth][one_fourth]

“Olen seurannut kirjoitteluitasi pitkään ja saanut niistä paljon uusia ideoita ja voimia sekä ihan konkreettistakin apua omaan elämään. Kiitos! On kiva, että olet koonnut juttujasi talteen tänne, itseä koskettaneisiin juttuihin palaa mielellään toistekin. VIP-jäsenenä on kiva olla, kokee kuuluvansa johonkin (muuhunkin kuin maailmanlaajuiseen nettiyhteisöön 😉 ).  VIP-jäsenenä ja siitä hieman maksaneena kehtaa paremmin ottaa suoraan yhteyttä Kutriin, esittää kysymyksiä ja kommenttejakin.”
[/one_fourth][one_fourth]

“Virkeyttä elämään. On joku paikka, minne “paeta” omiin juttuihinsa ja kokemaan “ahaa-elämyksiä”.”

“Aivan uudenlaisen näkökulman ihmisten välisiin suhteisiin. Osaan nykyisin katsoa tilanteita ja muita ihmisiä “ulkoapäin”. En enää otaa kaikkea niin henkilökohtaisesti. Ja tämä on parantanut huomattavasti esim. parisuhdettani ja suhdetta vanhempiini.”

[/one_fourth][one_fourth_last]

“Olen tykännyt todella paljon! Olen saanut palon uutta mietittävää ja välillä meinaan uppoutua sivuille ihan liian pitkäksi aikaa kun olen kahlannut läpi kaikkia vanhojakin juttuja. On kiva, että blogiin tulee niin usein uusi kirjoitus. Näen, että olet aidosti tässä itse mukana ja haluat oikeasti vaikuttaa ihmisten elämään, etkä jää etäiseksi.”
[/one_fourth_last]

Mitä itse kysyisin

Mitä jos muutan mieltäni?

Jos tutustuttuasi VIP-puoleen tulet siihen tulokseen, ettei se ole ns. sinun juttusi, ota yhteyttä ja palautan rahasi.  En halua että tuhlaat rahasi asioihin, joista ei ole sinulle iloa tai hyötyä.

Mitä jos Katri kuolee tai sivusto lopetetaan kesken kaiken?

Sivusto on ollut pystyssä vuodesta 2002 ja on vuosien varrella kehittynyt huikeasti. Mikäli se minusta riippuu, sivusto on pystyssä kevyesti vielä toiset 15+ vuotta.

Koskaanhan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta pyrin jatkuvasti varmistamaan, että jos yhtäkkiä siirryn ajasta iäisyyteen, sivusto on pystyssä ainakin niin kauan, että ehdit kopioida talteen kaiken mahdollisen materiaalin.

Saanko ladata ja jakaa materiaaleja?

Saat vapaasti tulostaa ja ladata sivuilla olevaa materiaalia omaan käyttöösi. En pane pahakseni jos näytät sivuilla olevia videoita kavereillesi. En edes harmistu vaikka näyttäisit niitä kokonaiselle koululuokalle (tosin olisi kiva kuulla mitä ihmiset ajattelivat niistä).

Sen sijaan toivon, ettet laita VIP-materiaaleja julkiseen jakoon esimerkiksi Facebookissa tai piraattisivuilla, saati jaa niitä esimerkiksi blogissasi valehdellen niiden olevan omiasi.

Toisin sanoen käytä järkeäsi ja kuuntele omaatuntoasi.

Hae VIP-jäseneksi

Hae VIP-jäseneksi

 • Kutri.net:in maksullisella VIP-puolella on videoita, äänitteitä ja kirjoituksia, jotka täydentävät ja syventävät julkisella puolella jakamiani ajatuksia. Sen lisäksi VIP-jäsenet saavat täydet lukuoikeudet lähes kaikkiin nykyisiin ja tuleviin nettikursseihini ja vanhoihin Periscope-lähetyksiin, sekä alennuksia valmennushinnoista.

  VIP-puoli on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet ajatuksistani ja ajattelevat että olen ihan OK tyyppi. Jäsenyys ei velvoita sinua osallistumaan keskusteluun tai tulemaan tapaamisiin, ainoastaan käyttäytymään fiksusti jos niin teet.

  VIP-jäsenet ovat minulle tärkeitä. Haluan tietää ketä he ovat ja mitä he ajattelevat.

  Liittymällä kutri.net:in VIP-jäseneksi sitoudut pitämään niin minun kuin muiden jäsenten henkilökohtaiset jutut omana tietonasi.

  Maalaisjärjen käyttö riittää -- mieti miltä sinusta tuntuisi jos vastaavaa juttua sinusta kerrottaisiin nimeltä mainiten (ja vähän liioitellen) eteenpäin

  VIP-jäsenmaksu on 124 euroa kertamaksuna (sisältää alv 24 %) ja jäsenyys on ns. ikuinen eli voimassa kutri.net:in olemassaoloajan.

  Jos en jostain syystä voi ottaa sinua jäseneksi, laitan viestin ja selityksen syistä.

  Jos olet jo lunastanut jonkin aiemman kurssin tai jäsenyysmuodon, kerro siitä, niin saat alennuksen jäsenhinnasta.

  Jos olet oikeasti supertiukalla taloudellisesti mutta koet että VIP-jäsenyys olisi sinulle tärkeää, voimme neuvotella muistakin maksutavoista tai hinnanalennuksesta.

  Hae jäseneksi täyttämällä alla oleva kaavake.
  Jos et ole kuullut minusta minusta mitään 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä, laita viestiä: kutri@kutri.net.
 • Oletko bloggari tai töissä lehdessä tai muussa mediassa? Kerro tässä missä.
 • Kerro vähän itsestäsi -- esimerkiksi ikä tai ikäluokka ("kolmikymppinen", "keski-ikäinen"), mistä olet, mitä teet, onko sinulla lapsia, mitä harrastat, jne.
 • Kamppailetko tai tuskailetko jonkin asian kanssa, johon toivot saavasi apua VIP-jäsenyydestä?

  Vai oletko vain utelias tai muuten kiinnostunut kuulemaan enemmän ajatuksiani ja henkilökohtaisia kokemuksiani ihmismielen toiminnasta, vanhemmuudesta, laihduttamisesta, parisuhteista, ajanhallinnasta, tehokkuudesta tai luovuudesta?
 • Kerro aiemmin hankkimasi kurssit tai maksulliset jäsenyysvaihtoehdot (esim. Elämä haltuun), niin saat alennuksen VIP-jäsenmaksusta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.