Suojattu: VIP-jäsenyys

Suojattu: VIP-jäsenyys

124,00 

Lue lisää jäseneksi hakemisesta täältä.

Kutri.net:in VIP-jäsenyys on sinulle, joka haluat vapautua turhista peloista, kokea enemmän onnea ja iloa, oppia kuulemaan paremmin sisäitä viisauttasi, löytää kutsumuksesi ja luoda itsesi näköisen elämän — samalla kun laihdut ihannepainoosi ja kiinteydyt ihannemittoihisi.

VIP-jäsenenä pääset nauttimaan erillisten VIP-videoiden, VIP-puheluiden, VIP-webinaarien ja muiden pelkästään VIP-jäseniä varten luotujen materiaalien lisäksi myös kaikista Kutri.net:in nettikursseista.

Hae VIP-jäseneksi täällä

tuotetunnus (SKU) WL#1332200524

Kuvaus

This Tuote is password protected. To view it please enter your password below:

Tämä sisältö on suojattu salasanalla. Syötä salasanasi näyttääksesi sisällön:

Lisätiedot

Voimassaoloaika

Kutri.net:in olemassaoloajan (vähintään 2 vuotta, parhaassa tapauksessa vuosikymmeniä)

8 arviota tuotteelle Suojattu: VIP-jäsenyys

 1. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Suorastaan mullistava muutos positiiviseen!

  Olen saanut VIP-jäsenyydestä vaikka mitä! Uusia ajatuksia, näkökulmia, ahaa-elämyksiä, vinkkejä ja ihan käytännön neuvoja joihinkin asioihin.

  Koen saavani myös uutta tietoa jatkuvasti minua kiinnostavista asioista. Mulla on sellainen tuntuma, että olen oppinut ymmärtämään monia tärkeitä asioita (esimerkiksi “en ole ajatukseni” jne.) ihan uudella tavalla tän sivuston myötä ja se on ollut suorastaan mullistava muutos positiiviseen.

  On mahtavaa, että nämä sivut on olemassa! Kiitos!

 2. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Antanut aivan uskomattoman paljon!

  Kutri.netin VIP-jäsenyys on antanut itselleni aivan uskomattoman paljon! Usein tuntuu, että juuri kun pyörittelen mielessäni jotakin ongelmaa tai ajatusta, niin heti seuravalla viikolla Katri on aloittamassa samasta aiheesta nettikurssia! VIP-jäsenenä pääsen tutustumaan sellaisiinkin kursseihin, joista en aluksi uskoisi olevan itselleni hyötyä, mutta joiden huomaan myöhemmin sopivan minulle kuin nakutettu!

  Kutri.netissä ja sen itsevalmennuspaketeissa on parasta Katrin uskomaton innostus ja rohkeus. Katri puhuu asioista rehellisesti ja suoraan ja haastaa meitä muitakin rehellisyyteen. Epäonnistuminen ei ole vaarallista ja Katrin innostus on erittäin tarttuvaa! Ihailen myös Katrin anteliaisuutta. Hänellä on rohkeutta ja taitoa jakaa ideoita ja energiaa.

  Itseäni on auttanut konkreettisemmin Kutri.netistä oppimani ajatus siitä, ettei alhaista mielentilaa tarvitse ottaa vakavasti. Kun maailma tuntuu kaatuvan päälle, sanon itselleni rauhallisesti, että juuri nyt ei tarvitse tai kannata laatia suuria suunnitelmia eikä etsiä ratkaisuja. Odottelen vain yksinkertaisesti hetkeä, jolloin kaikki tuntuu taas helpommalta – ja etsin ratkaisun vasta sitten.

  Kutri.netistä saa varmasti paljon iloa ihan “ilmaiseksikin”, mutta suosittelen kyllä VIP-jäsenyyttä lämpimästi kaikille kiinnostuneille! Sivuilta löytyy uskomaton määrä materiaalia eri aiheista ja lisää ilmestyy joka viikko!

 3. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Uusia ideoita ja voimia

  Olen seurannut kirjoitteluitasi pitkään ja saanut niistä paljon uusia ideoita ja voimia sekä ihan konkreettistakin apua omaan elämään. Kiitos! On kiva, että olet koonnut juttujasi talteen tänne, itseä koskettaneisiin juttuihin palaa mielellään toistekin.

  VIP-jäsenenä on kiva olla, kokee kuuluvansa johonkin (muuhunkin kuin maailmanlaajuiseen nettiyhteisöön 😉 ).

  VIP-jäsenenä ja siitä hieman maksaneena kehtaa paremmin ottaa suoraan yhteyttä Kutriin, esittää kysymyksiä ja kommenttejakin.

 4. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Mahtavia ja oivalluksia herättäviä

  “Olen itsekin tällä hetkellä raskaana, joten kiitos myös mahtavasta äitypaketista. Muutkin VIP osion tekstit ja videot ovat oikein mahtavia ja oivalluksia herättäviä.

 5. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Virkeyttä elämään

  Virkeyttä elämään. On joku paikka, minne “paeta” omiin juttuihinsa ja kokemaan “ahaa-elämyksiä”.

 6. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Tämä on parantanut huomattavasti parisuhdettani

  Aivan uudenlaisen näkökulman ihmisten välisiin suhteisiin. Osaan nykyisin katsoa tilanteita ja muita ihmisiä “ulkoapäin”.

  En enää otaa kaikkea niin henkilökohtaisesti. Ja tämä on parantanut huomattavasti esim. parisuhdettani ja suhdetta vanhempiini.

 7. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Paljon uutta mietittävää

  Olen tykännyt todella paljon! Olen saanut palon uutta mietittävää ja välillä meinaan uppoutua sivuille ihan liian pitkäksi aikaa kun olen kahlannut läpi kaikkia vanhojakin juttuja. On kiva, että blogiin tulee niin usein uusi kirjoitus.

  Näen, että olet aidosti tässä itse mukana ja haluat oikeasti vaikuttaa ihmisten elämään, etkä jää etäiseksi.

 8. Katri Manninen

  [VIP-jäsenen kommentti ajalta ennen nettikauppaa]

  Sivusto toimikoon lyhtynä tielläni

  Minä olen saanut sivuistasi paljon irti ja tavallaan jotain lohtuakin. En ole oikein missään asiassa perusmassaan kuuluva, mutta rohkeasti vaan tallaan omaa tietäni. Tämä sivusto toimikoon lyhtynä tielläni, valaisten sitä positiivisuudella ja suoralla puheella asioista, elämänmyönteisyydellä, arkisella viisaudella, oivalluksilla jne. jne. Mukana tulen roikkumaan maailman tappiin asti!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.