AD(H)D-jäsensivut

0,00 

Ilmaiset ADHD-jäsensivut ovat ihmisille, joilla on tai jotka epäilevät että heillä on tarkkaavaisuushäiriö sekä heidän läheisilleen. Rekisteröityessäsi sitoudut pitämään Katri Mannisen henkilökohtaiset kokemukset ja yksityiselämään liittyvät jutut omana tietonasi.

Katri ja joskus muutkin jäsenet saattavat kertoa omaa ja läheistensä elämää koskevia juttuja. Liittyessäsi jäseneksi sinun on sitouduttava pitämään nämä jutut omana tietonasi. Jos epäilet ettei sinusta ole siihen, ole ystävällinen äläkä liity jäseneksi.

tuotetunnus (SKU) WL#1402213476 Osasto:

Kuvaus

Onko sinulla tai läheiselläsi tarkkaavaisuushäiriö hyperaktiivisuudella eli ADHD tai ilman hyperaktiivisuutta eli “ADD” (eli ADHD-i)?

Minulla on. Kutri.net:in ADD-jäsensivuilla kerron omista kokemuksistani ja havainnoistani ADD:n kanssa elämisestä.

ADD-jäsenyys on ilmainen, mutta rekisteröityessäsi sitoudut pitämään omana tietonasi kaikki ne yksityiskohdat jotka kerron omasta elämästäni. Eli voit kertoa tutuillesi että “kuulin että tarkkaavaisuushäiriöisellä voi olla vaikeuksia aamuisin päästä liikeelle” mutta et voi kertoa että “Katri Mannisella on tarkkaavaisuushäiriön takia aamuisin tällaisia ongelmia…”

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AD(H)D-jäsensivut”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.