Olisitko halunnut liittyä Kutri.net:in VIP-jäseneksi?

HUOM! Lopetan VIP-jäsenyyksien myynnin 1.1.2015!!! VIP-jäsenpuoli toimii normaalisti siitä eteenpäin, mutta uusia jäseniä ei enää oteta mukaan. Lue lisää VIP-jäsenyyksien ja nettikurssien myynnin lopettamisesta täältä.

Kutri.net:in VIP-puoli on tarkoitettu ihmisille, jotka kokevat juttuni niin hyödyllisiksi ja kiinnostaviksi, että haluavat kuulla lisää ajatuksia ja kokemuksiani esimerkiksi ihmismielestä, onnellisuudesta, vanhemmuudesta, laihduttamisesta, parisuhteista, ammatinvaihdosta, ajanhallinnasta ja ihan minun elämästäni.

VIP-puoli on minulle paikka, jossa voin kertoa enemmän elämästäni ja esimerkiksi hankkeista ja tavoitteista, jotka eivät ole menneet ihan putkeen. Sen lisäksi pidän kerran kuussa VIP-puhelun ja tässä kuussa ensimmäisen VIP-tapaamisen. VIP-jäsenet pääsevät myös lukemaan ja katsomaan kaikkia nykyisiä ja tulevia Kutri.net:in kursseja ja muita materiaaleja.

Koen kiintymystä ja lämpöä VIP-jäseniäni kohtaan ja haluan siksi(kin) pitää jäsenmäärän niin pienenä, että he kaikki mahtuisivat kerralla samaan tilaan (joka on pienempi kuin messukeskus tai Hartwall areena, hahhah!).

Suljin avoimen liittymisen jäseneksi jokin aika sitten (eli en muista äitiysdementikkona koska…). Tätä nykyä jäseneksi voi liittyä vain minun tai toisen VIP-jäsenen kutsusta.
Olen saanut sen verran kyselyitä VIP-jäsenyydestä viime aikona, että ajattelin vähän automatisoida hakuprosessia.

Jos koet vakaassa ja levollisessa mielentilassa ollessasi, että VIP-jäsenyys on sinua varten, täytä alla oleva kaavake, niin katsotaan onko jäsenyys minunkin mielestäni sinua varten.

Hae VIP-jäseneksi

 • Kutri.net:in maksullisella VIP-puolella on videoita, äänitteitä ja kirjoituksia, jotka täydentävät ja syventävät julkisella puolella jakamiani ajatuksia. Sen lisäksi VIP-jäsenet saavat täydet lukuoikeudet lähes kaikkiin nykyisiin ja tuleviin nettikursseihini ja vanhoihin Periscope-lähetyksiin, sekä alennuksia valmennushinnoista.

  VIP-puoli on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet ajatuksistani ja ajattelevat että olen ihan OK tyyppi. Jäsenyys ei velvoita sinua osallistumaan keskusteluun tai tulemaan tapaamisiin, ainoastaan käyttäytymään fiksusti jos niin teet.

  VIP-jäsenet ovat minulle tärkeitä. Haluan tietää ketä he ovat ja mitä he ajattelevat.

  Liittymällä kutri.net:in VIP-jäseneksi sitoudut pitämään niin minun kuin muiden jäsenten henkilökohtaiset jutut omana tietonasi.

  Maalaisjärjen käyttö riittää -- mieti miltä sinusta tuntuisi jos vastaavaa juttua sinusta kerrottaisiin nimeltä mainiten (ja vähän liioitellen) eteenpäin

  VIP-jäsenmaksu on 124 euroa kertamaksuna (sisältää alv 24 %) ja jäsenyys on ns. ikuinen eli voimassa kutri.net:in olemassaoloajan.

  Jos en jostain syystä voi ottaa sinua jäseneksi, laitan viestin ja selityksen syistä.

  Jos olet jo lunastanut jonkin aiemman kurssin tai jäsenyysmuodon, kerro siitä, niin saat alennuksen jäsenhinnasta.

  Jos olet oikeasti supertiukalla taloudellisesti mutta koet että VIP-jäsenyys olisi sinulle tärkeää, voimme neuvotella muistakin maksutavoista tai hinnanalennuksesta.

  Hae jäseneksi täyttämällä alla oleva kaavake.
  Jos et ole kuullut minusta minusta mitään 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä, laita viestiä: kutri@kutri.net.
 • Oletko bloggari tai töissä lehdessä tai muussa mediassa? Kerro tässä missä.
 • Kerro vähän itsestäsi -- esimerkiksi ikä tai ikäluokka ("kolmikymppinen", "keski-ikäinen"), mistä olet, mitä teet, onko sinulla lapsia, mitä harrastat, jne.
 • Kamppailetko tai tuskailetko jonkin asian kanssa, johon toivot saavasi apua VIP-jäsenyydestä?

  Vai oletko vain utelias tai muuten kiinnostunut kuulemaan enemmän ajatuksiani ja henkilökohtaisia kokemuksiani ihmismielen toiminnasta, vanhemmuudesta, laihduttamisesta, parisuhteista, ajanhallinnasta, tehokkuudesta tai luovuudesta?
 • Kerro aiemmin hankkimasi kurssit tai maksulliset jäsenyysvaihtoehdot (esim. Elämä haltuun), niin saat alennuksen VIP-jäsenmaksusta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jos olet VIP-jäsen, lue täältä lisää kesätapaamisesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.