Kutri.net:in VIP-jäsenyydet ja nettikurssit ovat poistuneet myynnistä toistaiseksi

ALV-laki muuttuu ”sähköisesti suoritettavien palvelujen” osalta monimutkaisemmaksi 1.1.2015 kun eri EU-maista oleville ostajille pätevät heidän kotimaansa arvolisäveroprosentit. Suoraan sanottuna olen lukenut muutostiedotteen nyt kolmeen kertaan enkä ole vieläkään varma miten asia käytännössä hoidetaan.

Olen saanut joka vuosi kymmeniä asiakkaita muista EU-maista ja minulla on syytä epäillä, että trendi voisi jatkua tulevaisuudessakin, joten tämä asia koskee minua.

Pari yötä nukuttuani ja ”sisäistä viisauttani” kuunneltuani olen tullut siihen tulokseen etten jaksa juuri nyt alkaa säätää ALV-muutosten kanssa, kun jo nykysysteemillä selvitysten tekeminen on minun ADD-aivoilleni turhan työlästä. Uusin työkeikkani tuskin helpottaa asiaa yhtään enempää.

Niinpä menen raa’asti siitä mistä aita on matalin ja lopetan ”sähköisten palvelujen suorittamisen” eli VIP-jäsenyyksien ja nettikurssien myynnin 1.1.2015 alkaen ainakin siksi aikaa että laki muuttuu taas tai omat resurssini pyörittää ilmoitusrumbaa paranevat.

Veikkaan, ettei näin käy ainakaan vuoteen.

Jos olet miettinyt kutri.net:in VIP-jäseneksi liittymistä tai itseopiskeltavien nettikurssien tilaamista, nyt on viimeiset viikot aikaa tilata ne.

Miten nettikurssit eroavat jäsenyyksistä?

Nettikurssit ovat itseopiskeltavia materiaaleja, joihin sisältyy videoita, äänitteitä ja tekstejä vähän kurssista riippuen. Ne eivät pääsääntöisesti päivity vaan ovat jo valmiita kokonaisuuksia, joita voit katsoa ja lukea omaan tahtiisi.

Materiaalit ovat katsottavanasi niin kauan kuin Kutri.net on pystyssä. Voit myös kopioida tai ladata niitä omalle koneellesi omaan käyttöösi. Sivusto on ollut olemassa jo 12 vuotta enkä näe juuri nyt mitään syytä miksei se olisi olemassa seuraavatkin 12 vuotta.

Tällä hetkellä myynnissä ovat kurssit

Onnistunut laihdutus -nettikurssi on parissa vuodessa kasvanut todella laajaksi kokonaisuudeksi. Sen ideana on luoda itselle sopiva ruokavalio ja liikuntaohjelma samalla kun saa apua oman pään hallintaan.

Olen uskonut vuodesta 2003 alkaen että ”laihtuminen lähtee korvien välistä”. Korjasin tuolloin oman korvieni välin niin että onnistuin lopettamaan jojo-laihduttamisen (raskausaikoja lukuunottamatta). Niinpä olen tänään vähintään yhtä hyvässä fyysisessä kunnossa kuin 11 vuotta sitten Kutri kuntoon -teemavuoden päätteeksi kamppailtuani sitä ennen noin 15 vuotta painoni kanssa.

Kirjoita kirja tai käsikirjoitus 10 viikossa on nimensä mukaisesti kirjoituskurssi, jossa opetan supertuotteliaan äitini ja minun luovuuden salaisuudet.

Olen itse kirjoittanut 4 pitkää elokuvaa, 30 kirjaa ja yli 100 osaa erilaisia televisiosarjoja. Äitini on kirjoittanut ainakin 3–4 kertaa enemmän kuin minä. Toisin sanoen tiedän todellakin mistä puhun tällä kurssilla.

Kurssiin sisältyy kirjoita kirja kuukaudessa -haasteen materiaalit.

Mielenrauhaa-kurssilla opetan ”miten inhimillinen kokemus syntyy” eli toisin sanoen kerron kolmesta prinsiipistä, joiden oivaltaminen muutti helmikuussa 2012 kokemukseni elämästä kertaheitolla kevyemmäksi ja helpommaksi — myös silloin kun elämä on heittänyt eteen kaikenlaisia käytännön ongelmia. Moni  kurssin läpikatsonut on kertonut saaneensa vastaavantyyppisiä oivalluksia.

Tämä kurssi ei siis edellytä mitään muuta kuin videoiden katsomista tai kuuntelua — ei harjoituksia, ei tekniikoita — vain mieli avoimena kuuntelemista.

Mielenrauhaa-kurssi sisältyy valmentajille suunnattuun Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssiin, jossa puhun kolmesta prinsiipistä nimenomaan valmentamisen näkökulmasta.

Kovasti kiitelty Unelmien ura -kurssi on suunnattu ihmisille, jotka haluaisivat vaihtaa ammattia. Tämä kurssi sopii erityisen hyvin niille, jotka eivät vielä tiedä mitä haluaisivat tehdä isona tai edes seuraavaksi.

Kukoistus -luentosarja on uusin kokonaisuus, jossa puhun siitä miten on mahdollista kokea kukoistavansa silloinkin, kun olosuhteet eivät edesauta kukoistamista (esim. valvottavien vauvojen tai taloudellisten ongelmien takia).

Jäsenyydet

VIP-jäsenyys sisältää katsomisoikeudet kaikkiin edellä mainittuihin kursseihin lukuunottamatta Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssia.

Toisin sanoen jos haluaisit ostaa katsomisoikeudet kahteen tai useampaan kurssiin, VIP-jäsenyys on parempi diili.

Sen lisäksi pidän VIP-jäsenille joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai ryhmäpuhelun, jossa puhun jostain teemasta ja muista ajankohtaisista asioista VIP-jäsenten kanssa. Julkaisen myös vain VIP-jäsenille tehtyjä videoita, äänitteitä ja kirjoituksia.

Toiveissani on järjestää tulevaisuudessa lisää live-tapaamisia VIP-jäsenille.

Koska kerron VIP-jäsenille avoimimmin elämästäni, jäseneksi pääsee vain hakemuksella.

Sain tänään tietää että olin missannut ainakin yhden hakemuksen, joten jos et ole kuullut minusta mitään ainakaan viikkoon hakemuksen lähetettyäsi, voi olla että se on hukkunut. Lähetä siinä tapauksessa sähköpostia: kutri@kutri.net.

Lue lisää VIP-jäsenyydestä ja liity jäseneksi täällä.

Tutustuja-jäsenyys on ilmainen jäsenyys, jonka loin alunperin jakaakseni ”maistiaisia” VIP-puolelta. Jaan niitä jatkossakin, vaikka VIP-jäseneksi ei voikaan enää liittyä.

ADHD-jäsensivuilla puhun myös omasta tarkkaavaisuushäiriöstäni ja miten se ilmenee elämässäni.

Auttaja-jäsenyys on tarkoitettu valtioiden, kuntien tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen palveluksessa oleville henkilöille. Jäsenyyteen kuuluu videoita ja muita materiaaleja, joiden toivon auttavan heitä heidän työssään.

Myös nämä jäsenyydet ovat voimassa näillä näkymin niin kauan kuin kutri.net on pystyssä — eli toivottavasti ainakin toiset 12 vuotta tai vielä mieluummin vieläkin pidempään!

Mitä tapahtuu 31.12.2014 jälkeen?

31.12.2014 poistan maksulliset jäsenyydet ja kurssit myynnistä, eli sen jälkeen on mahdollista liittyä enää tutustuja-, ADHD- tai auttajajäseneksi.

VIP-puhelut pidetään jatkossakin samaan malliin ja teen edelleen VIP-videoita ja muita materiaaleja koska se on kivaa, palkitsevaa ja tykkään hulluna VIP-jäsenistäni.

Voi olla että päivitän olemassaolevia kursseja, jos siihen tulee sopiva inspiraatio, vaikka en nyt lupaa mitään niiden suhteen.

Arvaamattomuus hyvässä ja pahassa on ainakin tähän asti näyttänyt kuuluvan toimintaani. Koska ihan vilpittömästi tykkään kutri.net:in jäsenistä, pyrin resurssieni mukaan tarjoamaan heille lisäetuja ja hyötyjä, koska saan niitä ns. kicksejä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.