Pelottaako ammatillinen tulevaisuus?

Olen viime aikoina törmännyt useampaan ihmiseen, jotka etsivät uutta työpaikkaa tai pelkäävät nykyisen työpaikan menetystä.

Heitä ajatellen teen Kutri.net:in marraskuun VIP-webinaarin mielenrauhan säilyttämisestä ja ilon ja innostuksen löytämisestä silloinkin, kun ammatillinen tulevaisuus tuntuu epävarmalta.

Koska haluan tehdä luennosta mahdollisimman konkreettisen ja hyödyllisen, pyydän että vastaat seuraavaan kyselyyn jos aihe on sinulle juuri nyt ajankohtainen.

Saatan käyttää vastauksiasi tyyliin: “eräs kyselyyni vastannut kertoi pelkäävänsä eniten että hänen äitinsä saa tietää…” eli tavalla josta sinua on mahdotonta tunnistaa.

Anna sähköpostiosoitteesi vain, jos haluat saada linkin nettiluentoon. VIP-jäsenet saavat sen automaattisesti nähtäväkseen.

Kiitos avustasi!

nimmari_150

Pelottaako ammatillinen tulevaisuus?

Uhkaako irtisanominen tai YT-neuvottelut? Oletko turhaan yrittänyt löytää uutta työpaikkaa? Kerro minulle mietteitäsi aiheesta, jotta voisin auttaa sinua paremmin. Jokainen vastannut pääsee katsomaan marraskuun VIP-webinaarin, jonka aiheena on epävarma ammatillinen tulevaisuus -- miten sen kanssa voi elää menemättä mielenrauhaansa, elämänhaluaan ja elämäniloaan.
  • Kerro niin vähän tai paljon kuin haluat tilanteestasi. Onko työpaikassasi aloitettu YT-neuvottelut? Pelkäätkö että sinut irtisanotaan tai pätkätyösopimustasi ei uusita? Oletko jo menettänyt työpaikkasi?
  • Mitä ajattelet asiasta eniten silloin kun fiiliksesi ovat huonot eli olet nk. alhaisessa mielentilassa? Mikä on pahinta mitä voi tapahtua?
  • Mitä hyvää tilanteessasi on nyt? Entä jos pahin tapahtuu, voiko siinä olla mitään hyvää?
  • En tietenkään voi antaa sinulle työpaikkaa tai edes rahaa, mutta millaista henkistä tukea tai tietotaitoa kaipaat tueksesi?
  • Jos et ole VIP-jäsen ja haluat päästä katsomaan nettiluennon, jossa yritän tukea sinua ja muita vastaavassa tilanteessa olevia, laita tähän sähköpostiosoitteesi, jotta voin lähettää sinulle linkin nettiluentoon. En koskaan jaa kenenkään sähköpostiosoitetta tai muita tietoja kenenkään toisen kanssa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.