Kirjoita kirja kuukaudessa haaste alkaa tänään!

Jee! Tänään se alkaa! Kirjoita kirja kuukaudessa -haaste!

Jos olet aina halunnut kirjoittaa kirjan etkä tiedä mistä on kyse, lue täältä lisää ilmaisesta ja kaikille avoimesta haasteesta.

Aloitusluento on netissä ja löytyy täältä. Jos et näe luentoa, muista kirjautua omilla tunnuksilla sisään, tai liity haasteeseen täällä!

HUOM! Jos olet VIP-jäsen tai Kirjoita kirja tai käsikirjoitus 10 viikossa kurssilla, sinun ei tarvitse liittyä erikseen haasteeseen.

Kerro kaverille!

Haluaisiko joku kavereistasi kirjoittaa kirjan?

Kerro heille haasteesta — haasteeseen ilmoittautumisaika menee umpeen viikon päästä sunnuntaina 22. päivä!

Jos olet kertonut haasteesta netissä, kerro jakamisesta minulle täällä ja voit voittaa ilmaisen Kutri.net:in VIP-jäsenyyden tai valmennussession!

Lue täältä lisää VIP-jäsenyydestä.

 

7 vastausta artikkeliin “Kirjoita kirja kuukaudessa haaste alkaa tänään!”

 1. Kiitos simppelistä reseptistä kirjoittamiseen! Webinaari antoi hyvän sysäyksen konkretiaan. Synopsiksen aloittelu paljastikin melkoisen haasteen 🙂
  Mitä jos genre vaihtelee näiden kirjojen/leffojen/teesien välimaastossa:
  -Ihmeellinen mieli
  -Juoppohullun päiväkirja
  -Zeniläisyyden 10 käskyä (lieneekö olemassakaan)
  -Sukkahousuarki
  ?!?!?!?!
  Pientä kiteyttämisharjoitusta pukkaa päälle 😀

  Tällä hetkellä ajattelen kirjoittavani kuukaudessa blogikokonaisuuden, josta jatkossa voisin sitten lähteä editoimaan kirjantekelettä, jos vielä tuntuu ajatus hyvältä tai tarpeelliselta. Tai sitten jatkaa bloggailua ihan vaan kirjoittamisen ilosta.

  Oikeastaan tarinani päähenkilönä toimii ”herätys/oivallus/sykäys”, mutta mahtaneeko toimia päähenkilönä minän ohella, se jää nähtäväksi 🙂

  Toivottavasti lapset eivät järjestä yllätyksiä huomiselle, muuten odotan innolla huomista puhelua!

 2. Hämmentävää. Juuri noin minäkin olen aina kirjoittamisen hahmottanut. Kirjoitan aina ensin pääajatukset ylös, ettei tarvitse murehtia niiden katoamista ja unohtumista.

  Mulla on tyylilaji jo mietittynä. Alan hahmottelemaan päätapahtumia.

 3. Puhelun jälkeen aloin miettiä tyylilajia ym. Yhtäkkiä olinkin jo aivan muussa maailmassa. Välillä epäilys yritti voittaa ideointiani, tyyliin ”mistä sinä näitä tietoja pystyt kaivamaan, ei sinulla ole rahaa tilata mitään lehtiä, voiko tämä olla mahdollista oikeassa elämässä, höpöhöpö”. Jatkoin kuitenkin vain.

  Vaikka tästä ei kirjaa tulisikaan, oli ihana huomata että mielikuvitus edelleen toimii. Sen tahtoo näissä arjen myllerryksissä unohtaa. Katsotaan, mitä tuleman pitää.

  Puhelu oli ajatuksia herättävä. Edelleen haluan muistuttaa lopputyötään tekeviä: muista näkökulma, muista rajaus, muista ettet tee väitöskirjaa, muista että arvosanaa ei kukaan kysele, muista että todennäköisesti itsesi ja ohjaajasi lisäksi työtä ei lue kukaan muu…

 4. Olen itse aloitellut kirjoittamista jo ennen tätä haastetta. Kirjan genre on oppikirja. Olen tähän mennessä kirjoittanut kirjan sisällysluettelon ja muutaman sivun tekstiä. Ja yhdeltä istumalta; kirjoittaminen on todellakin helppoa! Koen kyllä, että tarvitsen vielä aika paljon pohjatietoa. Nyt pystyn kirjoittamaan ne asiat mitä tiedän ja osaan, ja sitä kautta pystyn hahmottamaan minkälaista tietoa minun täytyy vielä hankkia olemassa olevan tueksi. Tämä kurssi vauhdittaa tätä prosessia, mikä on aivan huippua <3

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.