Haluatko auttaa minua?

 • Haluan selvittää mitä mielialaan tai tunnetiloihin liittyviä haasteita ihmisillä on. Tiedä vaikka voisin kehittää ongelmaan jonkin ratkaisun!

  Vain minä näen kaikki vastaukset (ml. yhteystiedot).

  Saatan koostaa vastauksista julkiseen tai puolijulkiseen käyttöön yhteenvedon, josta on poistettu kaikki tunnistetiedot (nimet, osoitteet jne.).

  Eli siinä voisi lukea tyyliin: "60 % vastanneista koki raivostumisen ongelmaksi. Eräs nainen kuvasi ongelmaa näin: 'Raivostuessani huudan puolisolleni kauheita asioita, jolloin hän suuttuu ja sitten kaikki on pilalla.'"

  Kysymykset

 • Miten sinä hahmotat omat tunnetilasi tai mielentilasi -- tunnistatko ne kehon tuntemuksista, omista ajatuksista, toiminnastasi vai jostain muusta.

  Mitkä tunnetilat tunnistat helpoimmin? Minkä tunteiden tunnistaminen on vaikeaa? Onko sinun ylipäätään helppoa vai vaikeaa tunnistaa omat tunnetilasi tai mielentilasi?

  Miten tunnetilasi näkyvät omassa arjessasi?
 • Millaisten asioiden tai tekijöiden uskot, epäilet tai olet todennut vaikuttavan mielialaasi?

  Mitkä tekijät huonontavat mielialaasi? Mitkä näyttävät parantavan sitä?
 • Oletko seurannut jollain konkreettisella metodilla mielialojasi?

  Eli oletko esim. pitänyt päiväkirjaa tai käyttänyt jotain applikaatiota, johon kirjaat fiiliksiä?

  Entä oletko pitänyt kirjaa esimerkiksi painostasi, syömisistä, liikunnoista tms?

  Jos olet, mitkä asiat ovat edesauttaneet kirjaamisen jatkamista? Entä mitkä ovat vaikeuttaneet kirjaamista?

  Jos et ole, miksi et ole?
 • Oletko koskaan toivonut että sinulla olisi työkalu tai apuväline omien mielialojen tai tunnetilojen tunnistamiseen ja/tai hallintaan? Mitä apua toivoisit mielialojen tai tunnetilojen hallintaan? Millaisissa tilanteissa ajatus on tullut esiin? Jos minulla olisi toimiva työkalu tunteiden tai mielialojen hallintaan, mitkä tilanteet tai tunnetilat voisivat saada sinut käyttämään sitä?
 • Tuleeko mieleen vielä jokin kysymys, kommentti tai terveiset minulle?
 • Voi olla että haluaisin kysellä jatkokysymyksiä aiheesta. Anna sähköpostiosoitteesi vain siinä tapauksessa, että olisit valmis vastaamaan jatkokysymyksiin.

5 Comments

 1. Hei,

  Osallistuin vajaa viikko sitten “haluatko ilmaisen valmennuksen” -kyselyyn. En saanut kuitenkaan sen jälkeen mitään kuittausta sinulta. Tuliko vastaukseni lainkaan perille?

  terv, Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *