Teholaihdutus

HUOM! Maalis-kesäkuun kurssille ei voi enää ilmoittautua! Seuraava kurssi alkaa näillä näkymin toukokuussa ja jatkuu kesän yli. Kysy lisää Katrilta, jos kiinnostuit.


Oletko nainen?

Oletko ylipainoinen tai normaalipainon ylärajalla?

Haluatko laihduttaa vähintään 5 kiloa kesään mennessä?

Oletko päättänyt laihtua hinnalla millä hyvänsä, mutta tunnet tarvitsevasi tukea projektissasi?

Tule Teholaihdutus-kurssille!

Kerron tällä vähän alle 17 minuuttia pitkällä videolla siitä kenelle kurssi on, mitä kurssi pitää sisällään ja mitkä tavoitteeni kurssin suhteen ovat. Sen lisäksi kerron videolla mm. milloin on hyvä laihduttaa, miksi laihduttaminen ei ole hyvä tai paha asia ja mistä laihduttamisessa on pohjimmiltaan kyse. Toisin sanoen videosta voi olla iloa,  vaikka jo tietäisit ettet aio osallistua kurssille.

Teholaihdutus-kurssi on yksityinen laihdutusryhmä 4–6 naiselle, joilla on syvä halua laihtua pysyvästi  — siinäkin tapauksessa että kurssin aikana he ymmärtävät ettei laihtuminen tee heitä onnellisemmaksi, rikkaammaksi, rakastetummaksi tai paremmaksi ihmiseksi. 

Seuraavan kurssin ajankohta: 4.3.–10.6.2012 alustavasti noin 27.5–12.8.

Kurssi sisältää:

 • Lukuoikeudet Onnistunut laihdutus -pakettiin
 • Kolme henkilökohtaista 30-45 minuutin mittaista valmennuspuhelua
 • 12 viikottaista ryhmäpuhelua, joiden aikana käydään läpi edellisen viikon aikana nousseet ongelmat ja kysymykset
 • Kuukausittaiset ryhmäpuhelut elo–joulukuussa 2012
 • Nopean chat-tuen hädän hetkellä

Kurssin hinta: 984 € (sis alv 23 %)

Alustava — mutta ei vielä sitova — ilmoittautuminen on jo alkanut. Jos kiinnostuit kurssista, ota yhteyttä: kutri@kutri.net

Koska tämän kurssin tavoitteena on saada oikeasti tuloksia, kurssille otetaan vain ja ainoastaan ihmisiä, jotka haluavat oikeasti laihtua!

Täytä seuraava kaavake nähdäksesi itsekin miten tosissasi olet.

Haluatko ihan oikeasti laihtua?

Voit täyttää kaavakkeen myös siinä tapauksessa, ettet halua osallistua kurssille. Vastaa tällöin "en halua" kysymykseen "Haluatko osallistua kurssille".
  Valitse se vaihtoehto, joka tuntuu vahvemmalta, vaikka et olisi ihan varma. Jos sinusta tuntuu "ehkä joo", valitse "kyllä", jos sinusta tuntuu "ehkä ei", valitse ei.
 • Täytä vain jos haluat osallistua kurssille.
 • Täytä vain jos haluat osallistua kurssille tai lähettää vastaukset itsellesi.

Jos vastasit “Kyllä haluan” kysymykseen “Haluatko osallistua kurssille?”  Otan sinuun yhteyttä.

Jos vastasit “En ole varma”, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä mitä pitäisi tapahtua, jotta olisit varma: kutri@kutri.net

VIP-JÄSENET: Saatte kurssista VIP-alennuksen. Kerron kurssista lisää VIP-blogissa.

ONNISTUNUT LAIHDUTUS -itsevalmennuspaketin lunastaneet: Jos osallistutte kurssille, vähennän kurssin hinnasta itsevalmennuspaketin hinnan.

Kysymyksiä joita kysyisin jos olisin sinä

Miksi kurssi maksaa mitä maksaa?

1. Koska se on hintansa arvoinen. Mieti miten paljon olet elämäsi aikana laittanut rahaa ihmelaihdutustuotteisiin, laihdutuskirjoihin, laihdutusohjelmiin, kuntosalikortteihin joita et käyttänyt, “tavoite-vaatteisiin”, joihin et ikinä mahtunut… Tämän kurssin tavoitteena ei ole opettaa tekniikoita joita pitää harjoitella viikko- tai vuosikaupalla saadakseen niistä täyden hyödyn irti vaan auttaa sinua samaan ahaa-elämyksiä, jotka muuttavat kertaheitolla suhteesi laihduttamiseen, ruokaan, liikuntaan ja itseesi. 

Kurssi sisältää ainakin 21 ryhmäpuhelua, 4 yksityispuhelua, mahdollisuuden saada chat-tukea aina tarvittaessa sekä useita tunteja videomateriaalia ja yli kirjan verran tekstiä laihduttamisesta.

2. Koska haluan sinulta täyden sitoutumisen.  Sinusta riippuu miten paljon saat rahoillesi vastinetta. Oletko avoin näkemään, että asiat, joita olet pitänyt faktoina, olivat vain uskomuksia? Raivaatko kalenteristasi tilaa itsesi ja laihtumisesi pohdiskelulle, ruokavaliomuutosten tekemiselle ja liikunnalle? Oletko valmis jatkamaan senkin jälkeen, kun homma ei mene heti putkeen? Haluan että mietit huolellisesti oletko valmis tekemään töitä laihtumisesi eteen ja raha on konkreettisin tapa mitata miten sitoutuneita olemme johonkin.

Kurssimaksu on sinun investointi itseesi. Ottamalla kurssista kaiken ilon irti investointisi on enemmän kuin hintansa väärti. Jos vain esität itsellesi sitoutuneesi kurssiin, mutta  et vie sitä kunnolla loppuun, voit nähdä kurssin hinnan sakkona, jonka maksat siitä että rikoit itsellesi tekemäsi lupauksen.

3. Koska minä olen sitoutunut tekemään omalta osaltani kaikkeni, että sinä laihdut. Se tarkoittaa sitä, että raivaan kalenteristani tilaa sinulle.

Jos sinulla ei ole varaa kurssiin, harkitse Onnistunut laihdutus -itsevalmennuspaketin hankkimista. Aloitan maaliskuussa paketin eri osioita käsittelevät webinaarit eli nettiluennot, joiden aikana voit kysyä sinua askarruttavia laihdutuskysymyksiä. Huom! Paketin hinta nousee maaliskuun alussa 49,20 euroon!

Takaatko että laihdun kurssilla?

Takaan että jos olet oikeasti sitoutunut laihduttamaan, laihdut kyllä. Miten paljon laihdut, riippuu ylipainostasi ja siitä, mitä muutoksia olet sydämessäsi valmis tekemään ruokavalioosi ja laihdutusohjelmaasi.

Runsaasti ylipainoiset voivat olettaa laihtuvansa noin 10-15 kiloa kurssin aikana, normaalipainon ylärajalla olevat noin 5-7 kg.

Rahat takaisin -takuu: Jos jostain käsittämättömästä syystä et laihdu edes senteissä mitattuna, saat rahasi takaisin MUTTA vain siinä tapauksessa, että olet tehnyt kaikki Onnistunut laihdutus -paketin tehtävät, osallistunut kurssipuheluihin tai ainakin kuunnellut ne jälkikäteen, pitänyt kanssani kaikki kolme yksityispuhelua ja kääntynyt puoleeni jumituksen, ahdistuksen tai muiden ongelmien iskiessä. Näin siksi, että haluan sinun harkitsevan tarkkaan oletko valmis tähän.

Miten kurssi poikkeaa personal trainerien yms. tarjoamista kursseista?

Kurssin pääpaino on henkisessä valmennuksessa. Lähestyn valmennusta Suomessa täysin uuden transformative coaching -suuntauksen näkökulmasta. Voit laihduttaa kurssilla millä tahansa laihdutusmetodilla. Sen lisäksi ensimmäisen puhelun aikana mietin kanssasi millainen ruokaohjelma ja liikuntaohjelma olisi juuri sinulle kaikkein sopivin.

En laadi yksityiskohtaisia ruokavaliosuunnitelmia tai liikuntaohjelmia, mutta voin ohjata sinut sellaisten ihmisten ja lähteiden äärelle, jotka voivat auttaa sinua aiheessa, jos sellaisia tunnet kaipaavasi.

Uskallan väittää, että mikäli mielesi on avoin, kurssi saattaa muuttaa asenteesi itseäsi ja koko elämääsi kohtaa niin, että elämäsi alkaa tuntua muutenkin kevyemmältä ja helpommalta ja mielenkiintosi siirtyy laihduttamisesta johonkin kiinnostavampaan, innostavampaan ja jännittävämpään. Tavoitteenani on tuolloinkin jatkaa laihtumisesi tukemista vähintään kesään asti, vaikka laihduttaminen olisikin jatkossa sinulle vain sivuprojekti.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: kutri@kutri.net

3 Comments

 1. Moi Katri,

  Kurssi kuulostaa tosi hyvältä! Ja kivoja nämä Sinun videosi 🙂 Fiilistelen täälä nyt vielä vähän osallistumisen suhteen, olen esim. heti ekan viikon työmatkalla Aasiassa. Pääsen kyllä ryhmäpuheluihin eli sinänsä ei ongelmaa.

  Yksi pieni kommentti videoihin. Kun kuvan vasemmalla puolella on näitä tekstiosioita, jotka näyttävät PowerPoint slideilta tms, niin saisitko ne punaiset “oikoluku-aaltoviivat” suomenkielisten sanojen alta pois? 🙂 Hienot videosi näyttäisivät vielä tyylikkäämmiltä siten! Voi tietty olla, että teet ne jollain sellaisella ohjelmalla, jossa niiden poistaminen on todella hankalaa, joten ymmärrän, ettei rajattomasti kannata käyttää aikaa tietotekniikan kanssa taistelemiseen 🙂

 2. Hahhahhaa! Repesin ihan totaalisesti, koska en ollut nähnyt noita oikolukuviivoja, vaikka olin katsonut niin powerpointin kuin videot moneen kertaan!!! Todistus ihmismielen kyvystä sulkea asioita pois! Harmi vain ettei niitä saa enää pois, koska kuvasin ruudunkaappauksen. No äh. Ensi kerralla sitten olen viisaampi.

 3. 🙂 Ajattelinkin, että jostain tällaisesta saattaisi olla kyse 😉 Ja tosiaan tarkoitin videoita vastaisuudessa, en edes ajatellut, että editoisit jo julkaistuja videoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *