Katri Kalifornia-kuntoon mitat

Seuraavaan taulukossa on paitsi projektin aikaiset mittani, myös vertailukohtaa antamaan kaikkien aikojen kapeimmat mittani helmikuulta 2005, jolloin tein Tehokiinteytys-projektin. Tuolloin olin synnyttämätön, treenasin kovaa kotisalillani enkä muistaakseni syönyt e-pillereitä. Sain siihen aikaan myös nukkua niin paljon kuin halusin.

Tänä päivänä olen alateitse synnyttänyt pienen lapsen äiti, joka nukkuu useammin huonosti kuin hyvin, treenaa kevyesti kotona ilman kuntosalilaitteita tai muita lisäpainoja kuin kahvakuula. Sen lisäksi syön e-pillereitä.

Ainakin ensimmäinen viikko tarkennetulla ruokavaliolla ja vähän lisätyllä liikunnalla on tuntunut niin hyvältä, että haluaisin jatkaa samaa rataa myös Kaliforniassa tammi-maaliskuussa 2012.

Olen utelias näkemään miten lähelle vanhoja mittoja voin päästä nykyisissä olosuhteissa. Luulen, että ihan samoihin mittoihin en pääse enää koskaan, mm. siksi että lantioluuni ovat ilmeisesti pysyvästi “löystyneet” eli eivät ole enää yhtä tiukasti kiinni toisissaan kuin ennen raskautta ja synnytystä. Oletan myös vyötärönseudun paksuuntumisen liittyvän osin raskausaikana venyneeseen ja löystyneeseen “vatsanahkaan” ja suoriin vatsalihaksiin sekä raskauden aikana paikoiltaan siirtyneisiin sisäelimiin.

Päivitän taulukkoa koko projektin ajan kerran viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *