Onnittelut hyvästä päätöksestä!

Onneksi olkoon!

Olet päässyt elämässäsi vaiheeseen, jossa voit jo miettiä perheenlisäystä.

Itse olen ollut samassa pisteessä useampia kertoja elämäni aikana. Ensimmäisen kerran jätin pillerit pois 23-vuotiaana, mutta vasta 10 vuotta myöhemmin kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja tulin raskaaksi.

Vuosien mittaan olen opiskellut todella paljon raskaaksi tulemisesta ja sen esteistä. Olen kokeillut kaikenlaisia asioita raskaaksi tulon edistämiseen. Tässä itsevalmennuspaketissa jaan kanssasi mielestäni tehokkaimmat “luomu”-konstit raskaaksi tulemiseen, mutta kerron myös muista konsteista, jotka saattavat edesauttaa “raskautumista”, vaikken minä ehkä saanut niistä apua. Lääketieteelliset raskaudenedistämiskeinot jätän suosiolla lääketieteen ammattilaisille, eli jos käyt jo lapsettomuushoidoissa, seuraa ensisijaisesti lääkärisi ohjeita.

Kun vihdoin ja viimein raskaustesti näytti plussaa pääsiäissunnuntaina 2009, siirryin tiedonhaussa seuraavaan vaiheeseen. Ensi alkuun opiskelin kaiken olennaisen raskaudesta. Noin kuudennen raskausviikon kohdalla minuun iski kuitenkin järjetön väsymys ja pahoinvointi enkä pariin kuukauteen jaksanut tehdä mitään. Toisaalta netistä löytyy runsaasti tietoa nimenomaan raskausajasta. Siksi raskausasiaa käsittelevä osuus on tässä paketissa kaikkein suppein. Sitä korvannee jossain määrin tämän paketin yhteydestä löytyvät raskausaikanani eräälle raskauspalstalle kirjoittmani kirjoitukset.

Päästyäni onnellisesti toiselle kolmannekselle aloin jännittää synnytystä ja opiskelinkin synnyttämisestä jälleen “ihan kaiken”. Toista vuorokautta kestänyt synnytykseni ei tosiaankaan mennyt kuin Strömsössä, mutta koin että se, että tiesin missä mennään, auttoi minua tekemään synnytyssalissa päätöksiä, joihin olen vieläkin tyytyväinen. Tästä syystä käyn synnytyksen erityisen huolellisesti läpi.

Imetysosio on kaikille ilmaista luettavaa, koska aihe on mielestäni tärkeä, mutta olen laittanut sen selvyyden vuoksi osaksi tätä pakettia.

Lopuksi käyn läpi äitiyteen liittyviä odotuksia ja kerron rehellisesti siitä, miten itse olen kokenut äitiyden. Äitiys on hienointa ja suurinta mitä minulle on tapahtunut — mutta samaan aikaan myös ehdottomasti haastavinta ja hämmentävintä mitä olen kokenut.

Onnea matkalle, joka tulee mullistamaan elämäsi ja muuttamaan maailmankuvaasi dramaattisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *