Kutri.net:in joulukalenteri 2012

Joulu on jo ovella! Kutri.net:in joulukalenterista avautuu joka päivä lyhyitä videoita tekemään jouluun valmistautumisesta entistäkin kevyempää ja kivempaa! Klikkaa alla olevia pikkukuvia kurkistaaksesi eri luukkujen taakse! (Alla ovat avatut luukut listana.)

 • Joulukalenteri 2012: 24. luukku

  Viimeisessä joulukalenterin luukussa kerron miten voi suhtautua siihen, että esimerkiksi joulusuunnitelmat menevät ihan täysin uusiksi jouluaaton aamuna.

 • Joulukalenteri: 22. luukku

  Jätitkö hommat viime tinkaan koska laskit sen varaan että maailma loppuu eilen? Tällä 2,5 minuuttia pitkällä videolla puhun tästä hetkestä nauttimisesta.

 • Joulukalenteri: 21. luukku

  Oletko tänään matkustamassa jouluruuhkassa kotiin tai joululomalle? Onko töissä vielä paljon asioita, jotka pitäisi saada tehtyä ennen joulua? Onko jouluostoksilla, töissä, kotona tai autossa kireä tunnelma? Tänään kerron miten voit pitää konfliktit tänään(kin) minimissä.

 • Joulukalenteri: 20. luukku

  Tällä vajaat 3 minuuttia pitkällä videolla kerron miten kannattaa tarjota apua, jos oikeasti haluaa auttaa jotakuta.

 • Joulukalenteri: 19. luukku

  Tällä videolla puhun odotuksistamme muiden suhteen. Suosittelen erityisesti, jos sinulla on taipumusta pettyä muiden käytökseen tai jos olet sitä mieltä että joku elämässäsi oleva ihminen on vaikea, ikävä tai ihan kauhea.

 • Joulukalenteri: 18. luukku

  Tänään ihmetellään sitä, mitä on pakko tehdä ja mitä tapahtuu, jos yrität vedättää itseäsi pakkoon vedoten tekemään jotain, mitä ei ole pakko (vielä) tehdä.

 • Joulukalenteri: 17. luukku

  Tänään kysyn millaisen joulun voit ja haluat vielä luoda niillä resursseilla jotka sinulla on tosiasiallisesti käytössäsi.

 • Joulukalenteri 2012: 16. luukku

  Tällä 7,5 minuuttia pitkällä videolla kysyn kannatko kaunaa tai katkeruutta jotakuta läheistäsi kohtaan — ja kerron miksi kannattaa ja miten voi luopua kaunan kantamisesta.

 • Joulukalenteri 2012: 15. luukku

  Tällä 5 minuuttia pitkällä videolla kysyn mikä on oikeasti tärkeää elämässä — ja vievätkö ulkoiset tavoitteesi sinua kohti tavoitettasi vai kauemmas siitä?

 • Joulukalenteri: 14. luukku

  Onko sinulla vielä joululahjoja ostamatta? Tällä 7,5 minuuttia pitkällä videolla annan vinkkejä lahjoista, joista on elemmän iloa ja hyötyä kuin harmia ja haittaa.

 • Joulukalenteri: 13. luukku

  Tällä alle neljä minuuttia pitkällä videolla kysyn mistä mielentilasta käsin annat lahjoja, lähetät kortteja ja suunnittelet joulunpyhien vierailuaikatauluja.

 • Joulukalenteri: 12. luukku

  Tällä alle 10 minuuttia pitkällä videolla puhun levon merkityksestä ja levon ja aktiivisuuden suhteesta. Tärkeä video niille, joilla on taipumusta vetää itsensä piippuun.

 • Joulukalenteri 2012: 11. luukku *SPESIAALI*

  Tänään luvassa on jotain erityistä — eli reilun 22 minuutin mittainen video Onnistunut laihdutus -jouluspesiaali, jossa kerron miten voit nauttia jouluherkuista ilman että homma karkaa ihan täysin käsistä. Tämä video voi auttaa myös valmistautumaan myös muista uuden vuoden lupauksista kiinnipitämiseen.

 • Joulukalenteri 2012: 10. luukku

  Tänään puhutaan aiheesta, johon olen törmännyt pariinkin kertaan tänään, eli siihen, miten asiat eivät aina mene niin kuin Strömsössä ja miten sen kanssa voi olla ihan täysin OK.

 • Joulukalenteri 2012: 07. luukku

  Tällä alle 6 minuuttia pitkällä videolla kysyn voisitko antaa itsesi olla onnellinen, vaikka siihen ei todellakaan näytä olevan yhtään mitään syytä. Puhun myös tietoisen ja tiedostamattoman ajattelun eroista ja siitä, miten tunnemme vain oman ajattelumme.

 • Joulukalenteri 2012: 06. luukku

  Hyvää itsenäisyyspäivää! Vai onko se sinulle itsepäisyyspäivä? Tällä vajaat 6 minuuttia pitkällä videolla puhun siitä, miten sisun voimalla asioiden tekeminen ei ole välttämättä paras ratkaisu.

 • Joulukalenteri 2012: 5. luukku

  Eilisen megapitkän videon vastapainoksi on sitten tämä alle neljä minuuttia pitkä “luukku”, jossa teemana on oikea järjestys.

 • Joulukalenteri 2012: 04. luukku

  Tämän päivän video on poikkeuksellisesti 10 minuuttia, sillä selitän sillä kaksi elämän ja asioiden aikaansaamisen kannalta tärkeää ilmiötä: optimismivääristymän ja pareto-prinsiipin eli 80/20-säännön ja miten niiden ymmärtäminen voi auttaa sinua luomaan unelmiesi joulun (tai toteuttamaan minkä tahansa muun unelman).

 • Joulukalenteri 2012: 02. luukku

  Olitko eilen tai toissapäivänä pikkujouluissa? Silloin sinun kannattaa ehdottomasti katsoa tämä video! Kerron tällä vähän yli 6 minuuttia pitkällä videolla milloin kannattaa suunnitella joulua ja miksi tänään ja huomenna jollakulla saattaa olla vähän tavallista huonommat vibat… Mainitsen videolla Evernote-arkisto-ohjelman, jota itse käytän käytännössä “kaiken” muistiin laittamiseen.  Sitä voi käyttää eri tietokoneilla, iPadillä ja erilaisilla älypuhelimilla […]

 • Joulukalenteri 2012: 01. luukku

  Tervetuloa Kutri.net:in joulukalenteriin! Idea lähti itse asiassa Kukan blogista. Seuraavan 24 päivän ajan julkaisen joka päivä lyhyen 3-6 minuutin videon, jonka tavoitteena on auttaa kokemaan lisää joulufiilistä ja helpottaa jouluvalmisteluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *