Kukoistus

Annatko itsesi kukoistaa?

Annatko itsesi arvostaa, kunnioittaa ja rakastaa itseäsi?

Mitä jos voisit kokea olevasi ihana, vahva, haluttava, pätevä ja onnellinen olosuhteista riippumatta?

Se on mahdollista, koska kaikki mitä tarvitset on jo sisälläsi.

Jos et ole vielä huomannut sitä, se johtuu vain viattomasta väärinkäsityksestä: olet etsinyt henkistä hyvää oloa väärästä suunnasta.

Ei hätää!

Kukoistus-luentosarjan avulla voit löytää kukoistuksen sisältäsi ja alkaa nauttia itsestäsi ja elämästäsi vaikka ulkoiset olosuhteet olisivat vielä haastavat.

 

 

Olen suunnannut tämän kurssin niille, joilla ei ole juurikaan ylimääräistä aikaa.

Voit aloittaa kurssin seuraamisen myös myöhemmin ja käydä materiaalit omaan tahtiin.

Kurssi ei sisällä työläitä tehtäviä tai tuntikausien harjoittelua vaan luentoja ja keskusteluja, joiden tarkoituksena on auttaa sinua näkemään totuus itsestäsi: että olet jo valmis ja perillä etkä tarvitse kenenkään lupaa kukoistaaksesi tässä ja nyt — olosuhteista riippumatta.

Kurssin teemat:

1. Armahda itsesi

Vaatisitko rakkaalta ystävältäsi asioita ja käytöstä, jota vaadit itseltäsi? Liian moni upea nainen on tottunut vaatimaan itseltään enemmän kuin muilta. Vaikka äkkiseltään tämä voi kuulostaa suorastaan ihailtavalta, asenteella on pimeä puoli joka saa tämän toimintamallin kääntymään itseään vastaan.

2. Kuuntele itseäsi

Moni meistä haluaa olla huomaavainen ja kiltti ihminen ja on siksi tottunut kuuntelemaan enemmän muita kuin itseään. Tässä osiossa puhumme siitä miten “terve itsekkyys” ei ole oikeastaan itsekkyyttä ja miten “liika kiltteys” on kaikkea muuta kuin kilttiä. Samalla opettelemme erottamaan sisäisen viisauden sisäisestä tyhmyydestä ja seuraamaan rohkeammin sydämen ääntä.

3. Kiitä ja ihaile itseäsi

Koska viimeksi kiitit ja kehuit itseäsi? Suomalainen kulttuuri ei perinteisesti perustu kannustukselle, joten ei ole ihme, ettemme ole oppineet kannustamaan itseämme. Tämän osion aikana jätämme jäähyväiset vaaralliselle vähättelylle ja vähättelylle ja otamme vastaan sen arvon jonka syntymässämme jo saimme.

4. Kunnioita ja arvosta itseäsi

Tämä osio syventää kahden edellisen osion teemoja. Millä kaikilla tavoilla itsekunnioitus voi ilmetä? Miksi itsensä kunnioittaminen on hyvän itseluottamuksen perusta? Jos koet kärsiväsi heikosta itsetunnosta, tämä osio juuri sinua varten.

5. Valitse itsesi

Sinun ei tarvitse odottaa muiden lupaa kelvataksesi, kukoistaaksesi ja loistaaksesi. Jos sinusta tuntuu että muut jyräävät aina ylitsesi tai että olet olosuhteiden uhri, tämä osio voi auttaa sinua astumaan elämääsi rajoittavien ajatusten ulkopuolelle. Vain sinä voit valita itsesi.

6. Helli ja hoivaa itseäsi

Kärsitkö jatkuvasta uupumuksesta, terveysongelmista tai ylipainosta? Tiedätkö jo miten sinun pitäisi syödä ja liikkua, mutta jotenkin et vain saa pidettyä kiinni terveellisistä elämäntavoista? Hemmotteletko itseäsi alkoholilla, suklaalla ja muilla epäterveellisillä tavoilla, vaikka tiedät etteivät ne ole sinulle hyväksi? Tässä osiossa puhumme ennen kaikkea fyysisestä hyvinvoinnista, mutta myös nautinnosta yleensä.

7. Halua itseäsi

Tuntuuko sinusta ettet ole tarpeeksi naisellinen tai seksikäs? Koetko ettei kumppanisi — tai kukaan muukaan — halua sinua? Inhoatko kehoasi tai koet olevasi ruma, rupsahtanut tai liian lihava? Tämän osion tarkoituksena on räjäyttää tajuntasi ja saada sinut tuntemaan että olet seksikäs, mehukas ja verevä nyt jo etkä vasta viisi — tai viidenkymmentä kiloa laihduttaessasi.

(Samalla voit hämmästykseksesi huomata, että kehon kunnon parantaminen on itse asiassa helpompaa, kun tykkää kehostaan sen sijaan että inhoaisi sitä!)

8. Rakasta itseäsi

Kukoistuksessa on pohjimmiltaan kyse itsensä rakastamisesta. Kaikki edeltävät osiot ovat pohjustaneet tätä osiota, jossa annamme itsellemme vihdoin ja viimein luvan rakastaa itseämme ehdoitta ja täysin sydämin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *