Onnistunut laihdutus

Onnistunut laihdutus

62,00 

HUOM! Voit ostaa tämän kurssin vain jos sinulla on suomalainen osoite ja maksat kurssin suomalaiselta pankkitililtä tai suomalaisella luotto- tai debit-kortilla!

Joko olet kyllästynyt jojo-laihduttamiseen? Onnistunut laihdutus -nettikurssi ohjaa luomaan juuri sinulle sopivan laihduttavan elämäntavan ja tsemppaa elämäntaparemontin läpiviemisessä. Elämä on liian lyhyt samojen kilojen uudelleen ja uudelleen laihduttamiseen!

Jos haluat Onnistunut laihdutus -kurssin lisäksi henkilökohtaista tukea, tutustu Laihduttajan tukipakettiin.
tuotetunnus (SKU) WL#1325239463 Osasto:

Kuvaus

HUOM! Voit ostaa tämän kurssin vain jos sinulla on suomalainen osoite ja maksat kurssin suomalaiselta pankkitililtä tai suomalaisella luotto- tai debit-kortilla!

Joko olet lopen kyllästynyt jojoiluun?

Voitko kuvitella millaista olisi elää koko loppuelämä laihduttamatta?

Tiesitkö että voit pysyä ihannepainossasi yhtä helposti kuin mitä tähän asti olet lihonut tai pysynyt nykyisessä painossasi?

Se on mahdollista ja se voi olla helppoa!

Anna kyytiä turhille kiloille, huonoille fiiliksille ja rajoittaville uskomuksille Onnistunut laihdutus -itsevalmennuspaketilla!

Rakastu itseesi. Rakastu elämääsi.

Sinä olet sen arvoinen!

Lue miten Onnistunut laihdutus -eroaa dieeteistä ja muista laihdutusohjelmista.

Katso 11 minuutin mittainen video, jolla kerron miten voit laihtua ihannepainoosi ja lopetat turhan laihduttamisen.

Ala elää oikeaa elämääsi

Joidenkin arvioiden mukaan tälläkin hetkellä noin 50–70 % suomalaisista haluaa laihduttaa. Toisten lähteiden mukaan jopa 90 % suomalaisista haaveilee hoikemmasta vartalosta. Vähintään viidennes heistä epäonnistuu heti kättelyssä ja niistä, jotka pääsevät tavoitteeseensa vain aniharva onnistuu laihtumaan pysyvästi.

Monelle laihduttamisesta ja sen ajattelusta on tullut harrastus — joillekin kokopäivätyö.

Laihduttamisen aloittaminen on melko helppoa. Laihdutuksen loppuunvieminen sen sijaan näyttää olevan useimmille haastavaa – ja ihannepainossa pysyminen lähes mahdotonta.

Olen laatinut Onnistunut laihdutus -itsevalmennuspaketin koska haluan, että sinä saavutat vihdoin ja viimein tavoitteesi.

Osaatko kuvitella miten jojo-laihdutuksen lopetettuasi  voit elää täyttä elämää, toteuttaa unelmasi ja olla onnellinen jo tänään.

Todellinen syy laihdutuksen epäonnistumiseen

Vanha sanonta “Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee erityisesti laihduttamiseen. Väitän, että suurin syy siihen, että niin monien laihdutusyritykset epäonnistuvat on se, etteivät he käytä riittävästi aikaa laihdutusprojektinsa suunnitteluun ja omien tavoitteidensa kokonaisvaltaiseen tarkasteluun.

Tämän paketin läpikäytyäsi tunnet itsesi ja sinulla on vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Yritätkö ratkaista laihduttamalla vääriä ongelmia?
  • Haluatko oikeasti edes laihtua?
  • Miten juuri sinä voit laihtua mahdollisimman helposti ja hauskasti?
  • Mikä on sinulle sopivin laihdutustavoite?
  • Mikä on sinulle paras ruokavalio?
  • Miten sinun kannattaa liikkua?
  • Miten voit lopettaa itsesabotaasin?
  • Miten vältät pahimmat karikot laihduttamisen suhteen?
  • Miten pystyt jatkamaan laihdutusta hyvillä mielin, vaikka välillä repsahtaisitkin?
  • Miten jatkat elämää ihannepainossasi?

Kävitkö jo lukemassa miten Onnistunut laihdutus -eroaa dieeteistä ja muista laihdutusohjelmista? Lue se nyt.

Kenelle tämä paketti ei ole?

Tämä paketti EI OLE ihmisille, jotka etsivät valmiita ruokavalio-ohjeita tai treeniohjelmaa tyyliin “syö joka aamu aamiaiseksi 100 g rahkaa ja 100 g marjoja, lounaaksi 120 g broileria ja 300 g parsakaalia, tee 100 askelkyykkyä, 200 vatsarutistusta ja 20 minuuttia intervallitreeniä”.

Tämä paketti EI OLE ihmisille, jotka yrittävät laihtua mahdollisimman nopeasti silläkin riskillä, etteivät tulokset välttämättä ole pysyviä, koska ruokavalio on ollut liian tiukka ja treeniohjelma on liian kova.

Tämä paketti EI OLE ihmisille, jotka ovat liian väsyneitä, kiireisiä tai muuten haluttomia pysähtymään ja miettimään keitä he ovat, millaisista asioista he pitävät ja miten he haluavat ja voivat muuttaa omia ruokailutottumuksiaan ja elintapojaan.

Miksi tiedän mistä puhun?

Olin vuosikausia jojo-laihduttaja, joka kokeili kaikkia ihmedieettejä kaalikeitosta Painonvartijoihin. Lopulta 2002 kyllästyin jojoiluun ja päätin löytää pysyvän ratkaisun normaalipainoon pääsemiseen. Päätöstä seurasi koko vuoden 2003 kestänyt Kutri kuntoon -vuosi, jonka aikana laihduin ihannepainooni ja ennen kaikkea kiinteydyin niin paljon, että lopulta vyötäröni oli 12 cm ja lantioni 10 cm kapeampi kuin silloin, kun olin aiemmin laihduttanut Painonvartijoissa väliaikaisesti samaan painoon!

Raportoin Kutri kuntoon -vuodesta Kutri.net -sivustollani ja kirjoitin kaksi laihdutusaiheista kirjaa Eija Holmalan ja Patrik Borgin kanssa: Sinä onnistut – pysyvän painonpudotuksen salaisuudet ja Sinä onnistut – Tehokiinteytys.

Tässä vuosien varrella painoni on pyörinyt muuten melko lailla samoissa lukemissa, paitsi raskausaikana, jolloin painoni nousi yhteensä noin 18-20 kg. Sairaalaan jäi 7 kiloa, jonka jälkeen loput ylimääräiset kilot sulivat kuin itsestään seuraavan 9 kuukauden aikana.

Toisen raskauden aikana paino nousi yli 27 kg, sairaalaan jäi viitisen kiloa ja viikko synnytyksestä olin “enää” 19 kilon päässä normaalipainostani. Puoli vuotta myöhemmin olin taas omassa ihannepainossani.

Mitä on luvassa?

Itsevalmennuspaketti jakautuu yhdeksään osioon, joista jokainen sisältää ajatuksia, tehtäviä ja videoita, jotka auttavat sinua rakentamaan niin vahvan vision laihdutustasi varten, ettei mikään voi enää estää sinua onnistumasta.

Nämä osiot ovat:

01. Onnistuneen laihdutuksen edellytykset

02. Miksi haluat laihduttaa?

03. Haluatko laihduttaa vai kiinteytyä?

04. Miten tähän on tultu?

05. Laihdutuskuuri vai elämäntaparemontti

06. Paras ruokavalio

07. Paras liikuntaohjelma

08. Laihdutuksen haasteet

09. Onnistunut painonhallinta

Jokainen osio sisältää videon, kirjallisen osion ja kysymyksiä, joihin voit vastata halutessasi netissä. Sen lisäksi useimpiin viikkoihin liittyy tunnin mittainen webinaari eli nettiluento, jossa syvennän kutakin aihetta. Valmiissa paketissa on kokonaisen kirjan verran tekstiä, pitkälti toista tuntia videomateriaalia ja lähemmäs sata tärkeää kysymystä, joihin voit vastata halutessasi täytettävillä kaavakkeilla.

Eikä siinä vielä kaikki!

Tehostartti-osio

Ollaan rehellisiä: olet tehnyt laihdutuspäätöksen ja haluat päästä heti laihdutuksen makuun — et käyttää tuntikausia sen miettimiseen kuka olet ja mitä haluat. Tämän takia loin Onnistunut laihdutus -pakettiin Tehostartti-osion, jossa esittelen neljä isoa ja viisi pientä askelta, joiden ottaminen laittaa laihtumisesi heti hyvään alkuun, niin että maltat paremmin käyttää aikaa varsinaisen ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman tekemiseen.

Alkutsemppi-videot

Pakettiin kuuluvat myös kokoelma alkutsemppi-videoita, joiden ideana on antaa lisämotivaatiota omalle projektillesi. Ensimmäiset seitsemän videota ovat täällä kaikkien nähtävillä.

HUOM! Voit ostaa tämän kurssin vain jos sinulla on suomalainen osoite ja maksat kurssin suomalaiselta pankkitililtä tai suomalaisella luotto- tai debit-kortilla!

Jos haluat Onnistunut laihdutus -kurssin lisäksi henkilökohtaista tukea, tutustu Laihduttajan tukipakettiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onnistunut laihdutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...