Valmennus

 • Kaipaatko muutosta elämääsi?

 • Onko elämässäsi kaikki hyvin, mutta silti kärsit tunteesta, että jotain puuttuu?

 • Haluatko löytää “oman juttusi”?

 • Haluatko toteuttaa suuren unelmasi, mutta toivot tukea tärkeiden askeleiden ottamiseen?

 • Stressaatko ja murehditko liikaa?

 • Haluaisitko kokea enemmän mielenrauhaa ja rakkautta?

Valmennus on muuttanut minun elämäni kevyemmäksi, hauskemmaksi ja helpommaksi — enemmän elämisen arvoiselta tuntuvaksi!

Anna sen muuttaa vuorostaan sinun elämäsi!

Innostuitko? Varaa 45 minuutin yksittäisvalmennus tai neljän 60 minuutin valmennuspaketti.

Valmennuspuheluiden hintaan voi sisältyä tarvittaessa myös lisätehtäviä ja -materiaalia, raportointia ja muita kivoja haasteita, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin elämässäsi.

Tarjoan alennuksia VIP-jäsenille, opiskelijoille, työttömille, kotiäideille ja -isille sekä eläkeläisille.

Varaa valmennus

  Valmennuspaketin valmennuspuhelut kestävät kukin noin 60 minuuttia. Puhelut pidetään tarpeen mukaan 1--3 viikon välein. Paketteja on tarjolla rajoitettu määrä.

  Hinnat sisältävät ALV 24 %. Katri soittaa.
 • (esim. tietyt päivämäärät, arkipäivät ja kellonajat jotka sopivat/eivät sovi)

Valmennettavat kertovat

“Olen saanut Katrin valmennuksesta tukea uuteen elämänvaiheeseen ja oman yrityksen perustamiseen. Keskustelumme ovat auttaneet minua pysymään oikeassa kurssissa, olemme käsitelleet eteen tulleet solmukohdat tehokkaasti ja elämänmyönteisesti. Yritykseni kehittyy sopivassa tahdissa ja suuremmilta virheiltä on tullut vältyttyä. Valmennuksen parasta antia on kuitenkin ollut se, että tunnen itseni paremmin – ja olen ymmärtäväisempi itseäni kohtaan. Kiitos Katri! ”

Helinä Piik, Better World Events

***

“Voin lämpimästi suositella Katrin valmennusta kaikille niille, jotka kokevat olevansa jollain lailla jumissa oman elämänsä suhteen tai jos elämä tuntuu tasaisen tylsältä. Valmennuksen myötä löysin itseni uudella lailla ja löysin uudestaan asioita, joista todella nautin. Tapasimme kasvotusten kolme kertaa, olimme sähköpostiyhteydessä ja kerran sain valmennusta puhelimitse. Sain valmennuksen myötä valtavasti oivalluksia ja uutta liekkiä elämääni. Sain vinkkejä niin parisuhteeseen, kuin mielenrauhan löytämiseen ja ihan käytännön asioihin, jotka vaivasivat mieltäni. Valmennuksen myötä opin olemaan itselleni lempeämpi ja rehellisempi ja muuttamaan omia toimintamallejani. Muutos entiseen on selkeä, sain paljon enemmän kuin osasin odottaa.

Katri on mielestäni valmentajana superrehellinen, hauska, sydämellinen, sopivan suora ja jalat maassa. Koin, että hänelle oli helppo puhua kaikista ongelmista, jotka mieltä vaivasivat. Valmiita vastauksia valmennus ei tarjoa, mutta Katri osaa kysyä juuri oikeat kysymykset ja tuulettaa vanhoja ajatusmalleja niin luovasti, että pääset itse nauttimaan suunnattomasta oivalluksen riemusta!”

-Riikka-

***

“Katri Mannisen valmennuksen avulla löysin todellisen unelmani ja sain selkeyden siihen mitä haluan tehdä työkseni. Olin toki roikottanut unelmaa mukanani jo vuosia, mutta Katrin avulla uskalsin lopulta ottaa haaveen tosissani. Tätä minä haluan ja uskallan nykyisin sanoa sen myös ääneen.

Monet VIP-sivujen tekniikoista toimivat loistavasti. Ne pistävät miettimään omia valintoja ja puskemaan omien ennakkoluulojen ja päähänpinttymien läpi. Katrin tapa kirjoittaa on havainnollinen ja innostava.

Viimeinen reilun tunnin mittainen valmennuskertamme vastasi noin puolen vuoden terapiaa. Tietyt ihmissuhdesolmut aukesivat, kun Katrin avulla osasin viimein katsoa omaa osuuttani asioihin. Katrin huumorintaju on niin lämmintä, että hänen seurassaan on helppoa ja turvallista kääntää esiin myös ne lapselliset ja hävettävät puolet itsestään. Valmennuksen jälkeen olen suhtautunut itseeni entistä armollisemmin ja hyväksyvämmin ja yllättynyt siitä kuinka paljon tehokkaammin työskentelen hyväksyvässä ilmapiirissä.”

Reeta T.

***

Olin Katrin valmennettavana kesän 2011. Valmennus tapahtui sähköpostitse. Tavoitteenani oli saada kärsivällisyyttä ja oppia ilmaisemaan tunteitani hallitummin. Halusin jonkinlaista sisäistä rauhaa jatkuvan kuohunnan sijaan. Tapanani oli myöskin vitkutella asioiden kanssa ja ikään kuin odottaa lupaa toimia.

Olen aiemminkin lukenut elämäntaito-oppaita, mutta vasta Katrin avulla todella sisäistin asioita ja edistyin tavoitteissani enemmän ja nopeammin kuin olin odottanut. Mielestäni ihmissuhteeni ovat parantuneet ja suhtaudun asioihin huomattavasti rauhallisemmin. Osaan tehdä valintoja itseni takia, en muita miellyttääkseni, ja olen aktiivisempi ja rohkeampi sekä kotona että töissä. Miehenikin on huomannut minussa tapahtuneen muutoksen. Aiemmin parikin päivää kestäneet railakkaat riidat kestävät enää ihan murto-osan ja ovat lientyneet muutenkin.

Hyödynsin kaikkea Katrilta saamaani materiaalia, ja koin hyötyväni kaikesta. Katri todella pisti minut koville antamillaan tehtävillä, mutta työ oli ehdottomasti sen arvoista! Pidin Katrin rakastavasta ja hyväksyvästä asenteesta. Mikään asia ei ollut liian hävettävä tai nolo hänelle kerrottavaksi. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka kokevat itse rajoittavansa omaa elämäänsä ja jotka miettivät, onko tässä tosiaan kaikki, mitä elämällä on tarjottavana.”

Takaisin kutri.net:in etusivulle — Takaisin Kutri.net:in blogiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *