Mikä Kutri.net? Kuka Kutri?

Hei, olen transformatiivinen valmentaja Katri Manninen.

Kutri.net on vuonna 2003 perustamani jäsenyyssivusto, jolla haluan auttaa sinua ja muita sivuilla käyviä kokemaan enemmän mielenrauhaa, rakkautta, iloa ja innostusta.

Sivustolla on tarjolla ilmainen tutustuja-jäsenyys, maksullinen VIP-jäsenyys sekä erilaisia nettikursseja.

Kivaa että olet löytänyt Kutri.net:in! Toivon että saat sivustoltani uusia ajatuksia tai ainakin ajanvietettä.

Loin sivuston alunperin oman Kutri kuntoon -elämäntaparemonttini ympärille. Noilta ajoilta löytyy muun muassa laihdutusaiheisia-kirjoituksia kuten tuikitärkeä Vapaudu vaa’an vallasta. Uudempaa laihdutusmateriaalia edustaa maksullinen Onnistunut laihdutus -itsevalmennuspaketti.

Tilaa Kutri.net:in uudet blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi — liity Tutustujajäseneksi!
Olen omistanut viimeiset vuodet henkiselle kasvulle. Oppejani summaan mm. 5-10 minuuttia pitkissä Kahvilla Katrin kanssa -valmennusvideoissa. Moni on kertonut saaneensa niistä uusia näkökulmia onnellisuuteen, unelmiin, tavoitteisiin, parisuhteisiin ja elämään yleensä.

Valtaosan urastani olen tehnyt kuitenkin käsikirjoittajana. Summaan kaiken mitä olen oppinut viimeisen 14 vuoden aikana käsikirjoituksesta Kirjoita käsikirjoitus 10 viikossa -nettikurssilla.

Opiskelin keväällä 2012 transformatiiviseksi valmentajaksi yhdysvaltalaisen huippuvalmentajan Michael Neillin Supercoach Academyssa. Oivalsin koulutuksessa miten kokemuksemme itsestämme, muista ja elämästä syntyy. Tämä oivallus teki minusta käytännössä pelottoman ja stressittömän. Jaan saamani opit Aidon elämän kolme prinsiippiä -nettikurssilla sekä valmentajille suunnatulla Kolme prinsiippiä valmentajille -nettikurssilla.

Luotuani ensin menestyksekkään uran käsikirjoittajana olen vaihtanut nyt ammattia, joka saa minut vieläkin enemmän liekkeihin kuin entinen ammattini. Toivon, että jokainen saa kokea samanlaista mielihyvää, iloa ja innostusta työssään kuin minä. Siksi loin unelmien ammatin löytämistä varten kovasti tykätyn Unelmien ura -kurssin.

Suurin intohimoni tällä hetkellä on kehittää kutri.net:in VIP-jäsenyyttä entistäkin paremmaksi. Maailmalla tällaiset jäsenyyssivustot ovat todella suosittuja, mutta Suomeen ne tekevät vasta tuloaan.

Luon jatkuvasti uusia videoita, podcasteja, luentoja ja muuta materiaalia, jota vain VIP-jäsenet pääsevät katsomaan. Sen lisäksi VIP-jäsenet pääsevät käyttämään vapaasti lähes kaikkia tarjoamiani nettikursseja (poislukien Kolme prinsiippiä valmentajille).

Lue täältä lisää VIP-jäsenyydestä.

 

Kuka Kutri?

Kutri on lapsuuden lempinimeni, jolla kirjoittelin aikanaan verkkoklinikan keskusteluryhmään.

Koska tämä sivusto sai alkunsa verkkoklinikan keskusteluihin kirjoittamistani viesteistä, sivuston nimeksi jäi Kutri.net. Kerron tarkemmin sivuston historiasta täällä.

Kutri.net on ollut minulle harrastus, mutta sen luominen saattoi minut vuonna 2003 yhteen Eija Holmalan ja Patrik Borgin kanssa. Yhteistyömme tuloksena syntyivät kirjat Sinä Onnistut – Pysyvän painonpudotuksen salaisuudet ja Sinä Onnistut – Tehokiinteytys. Näiden kirjojen kanssa samaan sarjaan kuuluu myös myös uusin teokseni, itsehoitokirjallisuuteen (“self help”) lukeutuva Minä onnistun.

Aloitin kirjoittajaurani 18-vuotiaana kirjoittamalla yhdessä äitini Kirsti Mannisen kanssa nuorisodekkarin Vaihto Vaaraan. Kokemuksesta innostuneena kirjoitin seuraavana vuonna sisareni Mari Mannisen kanssa samaan Kylmä hiki -kirjasarjaan nuorisodekkarin Kohtalokkaat kotibileet. Sen jälkeen olen kirjoittanut yksin tai yhdessä jonkun toisen kirjoittajan kanssa yhteensä 15 nuorisoromaania, neljä aikuisille suunnattua romaania ja kuusi elämäntaito-opasta (mukaan lukien edellä mainitut Pysyvän Painonpudotuksen salaisuudet, Tehokiinteytys ja Minä Onnistun).

Varsinainen leipätyöni on ollut vuodesta 1998 alkaen televisiosarjojen ja elokuvien käsikirjoittaminen. Pääsin 1998 Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen osastolle opiskelemaan käsikirjoittamista. Samana vuonna minut valittiin myös yhdeksi Salatut elämät -sarjan käsikirjoittajatiimin 10-15 dialogikäsikirjoittajasta. Lopetin sarjan kirjoittamisen jo jouluna 1999, ja mutta jostain syystä lehdissä minua tituleerataan yhä vieläkin joskus “salkkari-käsikirjoittajaksi”…

Valmistuin Taiteen kandidaatiksi 2003 ja Taiteen maisteriksi 2005. Hain ja pääsin syksyllä 2009 nykyään Aalto-yliopistoon kuuluvan Taikin Taiteen tohtorin -opiskeluohjelmaan. Opinnot alkavat tammikuussa 2010 ja jos kaikki menee niin kuin olen suunnitellut, valmistun taiteen tohtoriksi vuoteen 2015 mennessä.

Salkkarien jälkeen kirjoitin äitini Kirsti Mannisen kanssa televisiosarjan Benner & Benner, jonka jälkeen kirjoitin useamman nuorten televisiosarjan (mm. Laura, Rajametsän salaisuudet, Lukio) ja muun muassa tuurasin yhdeksän osan ajan Kotikatu-sarjan käsikirjoittajatiimissä yhtä pääkirjoittajista.

Sen lisäksi olen kirjoittanut yhdessä Outi Keskevaarin kanssa FC Venus-nimisen elokuvan, josta tehtiin uusintaversio Saksassa. Lauri Nurksen ohjaama ja Jesse Fryckman/Bronson Club:in tuottama Veijarit-elokuva tuli ulos jouluna 2010. Sen päähenkilöitä näyttelivät Mikko Leppilampi ja Antti Luusuaniemi. Syksyllä 2011 ilmestyi ensimmäinen kirjoittamani animaatioelokuva Ella ja Aleksi ja Yllätyssynttärit. Viimeisin elokuvani Hulluna Saraan tuli ulos tammikuussa 2012.

(Lataa koko ansioluetteloni täältä.)

Vaihdoin täysin alaa 2012, kun lähdin opiskelemaan henkistä valmennusta yhdysvaltalaiseen valmennuskouluun. Virallinen tittelini on “Certified Transformative Coach” eli transformatiivinen valmentaja.

Opetan muille, miten sumealla logiikalla vaihtuvat mielentilamme vaikuttavat ajatteluumme ja määräävät miltä me, muut ja maailma milloinkin meistä näyttävät. Suurin ongelmamme ei nimittäin ole se, että mielentilamme vaihtuvat ja saavat meidät välillä käyttäytymään kuin enkelit ja välillä kuin villipedot. Suurin ongelmamme on, ettemme ymmärrä oman mielemme toimintaa ja luulemme virheellisesti olevamme viallisia tai muuten vajavaisia.

Oikeasti olemme hyviä, ehjiä ja rakastettavia. Meillä on ääretön potentiaali uuteen ajatteluun — kyky löytää ratkaisuja kinkkisimmissäkin tilanteissa. Kun seuraamme ns. sisäistä viisauttamme eli intuitiotamme eli tiedostamattoman mielemme viestejä, olemme aina oikealla tiellä ja ongelmanamme on pikemminkin se, miten pystymme pidättelemään itseämme kuin miten voimme motivoida itseämme.

Kuuntele Yle Puheen Olga K:n tekemä radiohaastattelu valmentamisesta.

Vapaa-ajallani vietän hyvää elämää avomieheni ja kahden pienen poikani kanssa Helsingissä.

Toivon että saat vähintään yhtä paljon iloa sivuston lukemisesta kuin minä olen saanut sen luomisesta!

nimmari_150

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *