Kutri.net:in VIP-jäsenyys

Vaikka en ole juuri päivittänyt kutri.net:in julkista puolta, sivuston VIP-puolella on alkanut taas tapahtua.

Päätin hyödyntää joukkovoimaa saadakseni seuraavan kirjani kirjoitettua. Julkaisen joka päivä VIP-jäsenille sinä päivänä kirjoittamani osion ja VIP-jäsenet saavat halutessaan kommentoida kirjoittamisiani.

VIP-jäsenyyteen sisältyvät kaikki kutri.net:in nettikurssit — myös ne jotka eivät ole juuri nyt myynnissä — lukuunottamatta Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssia, josta VIP-jäsenet saavat tuntuvan alennuksen.

Sen lisäksi pidän joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 13 VIP-puhelun, jossa jäsenet voivat kysellä heitä vaivaavista aiheista.

Päätin kirjan kirjoittamisen kunniaksi avata haun VIP-jäseneksi. VIP-jäsenyys maksaa 124 euroa (sis alv 24 %) ja on ns. elinikäinen eli voimassa kutri.net:in olemassaoloajan. Kutri.net on perustettu 2002 ja aion pitää sitä pystyssä koko loppuelämäni.

Koska jaan VIP-puolella henkilökohtaisempia juttuja, haluan tietää ketä VIP-jäseneni ovat. Siksi otan uusia jäseniä vain hakemusten perusteella.

Jos kiinnostuit ja innostuit VIP-jäsenyydestä, täytä alla oleva kaavake, niin otan sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä. Jos minusta ei ole kuulunut mitään siinä ajassa, laita meiliä: kutri@kutri.net siltä varalta että jokin hakemuksen lähettämisessä on mennyt pieleen.

Hae VIP-jäseneksi

 • Kutri.net:in maksullisella VIP-puolella on videoita, äänitteitä ja kirjoituksia, jotka täydentävät ja syventävät julkisella puolella jakamiani ajatuksia. Sen lisäksi VIP-jäsenet saavat täydet lukuoikeudet lähes kaikkiin nykyisiin ja tuleviin nettikursseihini ja vanhoihin Periscope-lähetyksiin, sekä alennuksia valmennushinnoista.

  VIP-puoli on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet ajatuksistani ja ajattelevat että olen ihan OK tyyppi. Jäsenyys ei velvoita sinua osallistumaan keskusteluun tai tulemaan tapaamisiin, ainoastaan käyttäytymään fiksusti jos niin teet.

  VIP-jäsenet ovat minulle tärkeitä. Haluan tietää ketä he ovat ja mitä he ajattelevat.

  Liittymällä kutri.net:in VIP-jäseneksi sitoudut pitämään niin minun kuin muiden jäsenten henkilökohtaiset jutut omana tietonasi.

  Maalaisjärjen käyttö riittää -- mieti miltä sinusta tuntuisi jos vastaavaa juttua sinusta kerrottaisiin nimeltä mainiten (ja vähän liioitellen) eteenpäin

  VIP-jäsenmaksu on 124 euroa kertamaksuna (sisältää alv 24 %) ja jäsenyys on ns. ikuinen eli voimassa kutri.net:in olemassaoloajan.

  Jos en jostain syystä voi ottaa sinua jäseneksi, laitan viestin ja selityksen syistä.

  Jos olet jo lunastanut jonkin aiemman kurssin tai jäsenyysmuodon, kerro siitä, niin saat alennuksen jäsenhinnasta.

  Jos olet oikeasti supertiukalla taloudellisesti mutta koet että VIP-jäsenyys olisi sinulle tärkeää, voimme neuvotella muistakin maksutavoista tai hinnanalennuksesta.

  Hae jäseneksi täyttämällä alla oleva kaavake.
  Jos et ole kuullut minusta minusta mitään 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä, laita viestiä: kutri@kutri.net.
 • Kerro vähän itsestäsi -- esimerkiksi ikä tai ikäluokka ("kolmikymppinen", "keski-ikäinen"), mistä olet, mitä teet, onko sinulla lapsia, mitä harrastat, jne.
 • Kamppailetko tai tuskailetko jonkin asian kanssa, johon toivot saavasi apua VIP-jäsenyydestä?

  Vai oletko vain utelias tai muuten kiinnostunut kuulemaan enemmän ajatuksiani ja henkilökohtaisia kokemuksiani ihmismielen toiminnasta, vanhemmuudesta, laihduttamisesta, parisuhteista, ajanhallinnasta, tehokkuudesta tai luovuudesta?
 • Kerro aiemmin hankkimasi kurssit tai maksulliset jäsenyysvaihtoehdot (esim. Elämä haltuun), niin saat alennuksen VIP-jäsenmaksusta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *