VIP-jäsenyys (ja VIP-puhelu)

Vip-puhelu eli kutri.net:in VIP-jäsenten kuukausittainen ryhmävalmennuspuhelu on jälleen kerran tänään sunnuntaina 4.10.2015 klo 11-12.

Teemana on pelillistäminen muutosten teon apuna ja perinteiseen tapaan osallistujat voivat kysellä itseään askarruttavista asioista tai vain kuunnella.

Liittymistiedot löytyvät täältä (kirjaudu sisään tunnuksillasi nähdäksesi ne): http://kutri.net/vip/vip-ryhmapuhelut/

Haluatko liittyä VIP-jäseneksi?

VIP-jäsenenä voit osallistua VIP-puheluihin ja saat käyttöösi yhtä lukuunottamatta* kaikki Kutri.net:in nettikurssit ja VIP-materiaalit.

Otan vastaan uusia VIP-jäseniä lokakuun 2015 kolmen ensimmäisen viikon ajan.

Koska haluan pitää VIP-jäsenpuolen pienenä ja intiiminä kerhona, jäsenyys on auki vain ajoittain ja jäseneksi pääsee vain täyttämällä oheisen kaavakkeen ja tulemalla hyväksytyksi.

ALV-teknisistä syistä voit liittyä jäseneksi vain jos sinulla on osoite ja pankkitili Suomessa.

Hae VIP-jäseneksi

 • Kutri.net:in maksullisella VIP-puolella on videoita, äänitteitä ja kirjoituksia, jotka täydentävät ja syventävät julkisella puolella jakamiani ajatuksia. Sen lisäksi VIP-jäsenet saavat täydet lukuoikeudet lähes kaikkiin nykyisiin ja tuleviin nettikursseihini ja vanhoihin Periscope-lähetyksiin, sekä alennuksia valmennushinnoista.

  VIP-puoli on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet ajatuksistani ja ajattelevat että olen ihan OK tyyppi. Jäsenyys ei velvoita sinua osallistumaan keskusteluun tai tulemaan tapaamisiin, ainoastaan käyttäytymään fiksusti jos niin teet.

  VIP-jäsenet ovat minulle tärkeitä. Haluan tietää ketä he ovat ja mitä he ajattelevat.

  Liittymällä kutri.net:in VIP-jäseneksi sitoudut pitämään niin minun kuin muiden jäsenten henkilökohtaiset jutut omana tietonasi.

  Maalaisjärjen käyttö riittää -- mieti miltä sinusta tuntuisi jos vastaavaa juttua sinusta kerrottaisiin nimeltä mainiten (ja vähän liioitellen) eteenpäin

  VIP-jäsenmaksu on 124 euroa kertamaksuna (sisältää alv 24 %) ja jäsenyys on ns. ikuinen eli voimassa kutri.net:in olemassaoloajan.

  Jos en jostain syystä voi ottaa sinua jäseneksi, laitan viestin ja selityksen syistä.

  Jos olet jo lunastanut jonkin aiemman kurssin tai jäsenyysmuodon, kerro siitä, niin saat alennuksen jäsenhinnasta.

  Jos olet oikeasti supertiukalla taloudellisesti mutta koet että VIP-jäsenyys olisi sinulle tärkeää, voimme neuvotella muistakin maksutavoista tai hinnanalennuksesta.

  Hae jäseneksi täyttämällä alla oleva kaavake.
  Jos et ole kuullut minusta minusta mitään 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä, laita viestiä: kutri@kutri.net.
 • Kerro vähän itsestäsi -- esimerkiksi ikä tai ikäluokka ("kolmikymppinen", "keski-ikäinen"), mistä olet, mitä teet, onko sinulla lapsia, mitä harrastat, jne.
 • Kamppailetko tai tuskailetko jonkin asian kanssa, johon toivot saavasi apua VIP-jäsenyydestä?

  Vai oletko vain utelias tai muuten kiinnostunut kuulemaan enemmän ajatuksiani ja henkilökohtaisia kokemuksiani ihmismielen toiminnasta, vanhemmuudesta, laihduttamisesta, parisuhteista, ajanhallinnasta, tehokkuudesta tai luovuudesta?
 • Kerro aiemmin hankkimasi kurssit tai maksulliset jäsenyysvaihtoehdot (esim. Elämä haltuun), niin saat alennuksen VIP-jäsenmaksusta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *