Kesän 2015 valmennukset + kuulumisia

taimikasvatusta2

Tämän vuoden ensimmäiset neljä kuukautta ovat menneet yhtä aikaa hirvittävän nopeasti ja pitkästi.

Ihmettelen edelleen että “mitähäh, miten nyt muka on jo toukokuu?”

Samaan aikaan minusta tuntuu että olemme tehneet televisiosarjaa Nyt tai ei koskaan (ent. Naiset jotka sanovat ei) ainakin yhdeksän kuukautta.

Viimeisen neljän kuukauden aikana olen oppinut enemmän uusia asioita kuin aikoihin ja tavannut enemmän uusia ihmisiä “oikeassa elämässä” kuin varmaan 5 vuoteen.

Tässä ohessa tulevaa kotiamme on remontoitu ja olen joutunut opettelemaan pikatahtia talotekniikan perusteita.

Tiedän nyt esimerkiksi “kaiken” Fuktisolista, ruotsalaisesta ihme-eristeestä, joka auttaa pitämään kellarin kuivana ja lämpimänä.

Olen myös oppinut käyttämään melko kätevästi SketchUp -3D-piirrustusohjelmaa ihmetellessäni miten talon keittiö uudistetaan.

Nyt pahin alkaa jo helpottaa ainakin siinä mielessä, ettei kaikki dokumentaarisen realityn tekemiseen ole enää koko ajan ihan uutta.

Talon remontissakin aletaan olla voiton puolella.

Olen jopa istuttanut taimia ensimmäistä kertaa sitten teini-iän ja monet niistä ovat jopa itäneet!

Wohoo! Täältä tullaan kesä!

Tulevia uudistuksia

Nyt kun hommat alkavat mennä jo enemmän rutiinilla, päässä tuntuu olevan tilaa uusille ajatuksille.

Viimeisen viikon aikana mielessä on pyörinyt yhä useammin kutri.net:iin panostaminen ja valmentaminen.

Laitoin vappupäivänä ulos parin kuukauden tauon jälkeen uutiskirjeen, jossa käsittelin itseä tyydyttävän työn löytämistä ja kerroin Unelmien ura -kurssin tulevista uudistuksista ja siitä, että kurssin voi tilata vielä toukokuun ajan vanhaan hintaan (49,60 €).

Seuraavassa uutiskirjeessä on lisää juttua unelmien työstä.


Jos et vielä saa uutiskirjettä, tilaa se antamalla sähköpostiosoitteesi. Muista tsekata roskapostilaatikko jos et näe vahvistuskirjettä sähköpostissasi.

Kesän valmennuspaketit

Moni on kysellyt kevään mittaan valmennusten perään. En ole ehtinyt tehdä virallisia valmennuksia koko keväänä lainkaan ja niitä alkaa olla suorastaan ikävä.

Koska TV-sarjan jälkityöt ja lanseeraukseen valmistautuminen vievät aikaani myös kesällä, voin tarjota tänä kesänä valmennuksia vain erittäin rajoitetusti.

Tarjolla on muutama kappale Kesävalmennuspaketteja ja satunnaisia 45 minuutin yksittäispuheluita.

VIP-jäsenet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotiäidit ja -isät saavat valmennuspaketeista 30 € alennuksen ja yksittäispuheluista 6 € alennuksen.

Lue lisää valmennuspuheluista täältä tai varaa suoraan oma valmennuspakettisi tai -puhelusi tällä lomakkeella:

    Valmennuspaketin valmennuspuhelut kestävät kukin noin 60 minuuttia. Puhelut pidetään tarpeen mukaan 1--3 viikon välein. Paketteja on tarjolla rajoitettu määrä.

    Hinnat sisältävät ALV 24 %. Katri soittaa.
  • (esim. tietyt päivämäärät, arkipäivät ja kellonajat jotka sopivat/eivät sovi)

VIP-puhelu

Toukokuun VIP-puhelu on vanhaan tapaan toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina eli nyt 2.5.2015. Teemana on “Tarvitseeko työn olla kauhean kivaa tai kiinnostavaa”?

VIP-jäsenet löytävät liittymistiedot täältä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *