Miksi kiitän itseäni siitä etten tehnyt uudenvuodenlupauksia?

Oletko tekemässä tänä vuonna uudenvuodenlupauksia? Entä vuosisuunnitelmaa?

Itse kiitän itseäni siitä, että vuosi sitten en väsymykseltäni suunnitellut tai lupaillut mitään, koska en olisi voinut millään aavistaa miten vuosi tulee menemään.

En tiennyt muun muassa:

Miten toisensa vasta alttarilla tapaavien sinkkujen hakeminen hakeminen uuteen televisiosarjaan menisi (monien yllätyskäänteiden kautta hyvin).

Miten nopeasti unikoulu voisi parantaa perheemme elämänlaatua (unirytmi saatiin kolmessa yössä kuntoon)

Että saisin tarkkaavaisuushäiriödiagnoosin ja miten ADD-lääkitys muuttaisi elämääni (dramaattisesti helpommaksi)

Etä päättäisimme muuttaa maalle ja kuinka paljon voisin rakastaa rakennustyömaalla puuhastelua.

En myöskään ikimaailmassa olisi voinut kuvitella, että loppuvuodesta tarttuisin uuteen hankkeeseen ohjata ja käsikirjoittaa Naiset jotka sanovat ei -sarjaa.

Kirjoitin vuosi sitten edelleen erittäin pätevän kirjoituksen siitä, miksi uudenvuodenlupaukset eivät pidä. Suosittelen lukemaan sen, jos lupausten tekeminen yhä kiinnostaa.

Viime vuoden rohkaisemana en aio tehdä tulevallekaan vuodelle mitään lupauksia tai suunnitelmia vaan annan elämän jälleen kerran yllättää — toivottavasti myös iloisesti.

Aiotko sinä luvata jotain uuden vuoden kunniaksi? Mitä?

ALV-lain muutosten takia lopetan VIP-jäsenyyksien ja nettikurssien myynnin ainakin toistaiseksi. Viimeinen päivä ostaa niitä on nyt 31.12.2014. Sen jälkeen kummatkin ovat voimassa “ikuisesti” ja esim. VIP-jäsenyyksien varalle minulle on uusia suunnitelmia yhteisöfiiliksen kehittämiseksi. Lue lisää täältä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *