• audio

Elämä on tässä: 01. Korjaa kotia

Tuntuuko sinusta että elämä on edessä, takana tai jossain muualla? Koetko eläväsi “väärää elämää” tai vasta odottavasi että “oikea elämäsi” alkaa… Kunhan olet selvinnyt nykyisestä elämäntilanteestasi tai korjannut jonkin epäkohdan itsessäsi tai elämässäsi?

Tässä uuden Elämä on tässä -podcastin eli “nettiradio-ohjelman” ensimmäisessä osassa selitän miten elämäsi on jo alkanut.

Lisäksi kerron miten sen tajuaminen että elämä on tässä on saanut minut remontoimaan kotiani ja annan vinkin omien asuinolojesi parantamiseen.

Voit tilata Podcastin iTunesin kautta: https://itunes.apple.com/us/podcast/elama-on-tassa-kutri.net-in/id903703742?mt=2

Tai antamalla tämän linkin käyttämäsi podcast-ohjelman “lisää käsin” tai “add manually” tms. -kohdassa: http://kutri.net/feed/kutri-net-podcast/?wpmfeedkey=1;4cf642223fd7407cbf18a0ad459ba880

Jos olet Kutri.net:in VIP-jäsen, tilaa mieluummin täältä VIP-podcast, johon ilmestyvät myös kaikki VIP-jäsenille suunnatut äänitteet.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *