Nukkumishaaste: ensimmäinen ilta

Tänään alkaa Kutri.net virallinen nukkumishaaste. Haastan sinut menemään seuraavan viiden illan ajan menemään ajoissa nukkumaan.

Minulle ajoissa nukkumaan meneminen tarkoittaa sitä, että olen klo 22 sängyssä.

Sen onnistuminen edellyttää, että menen laitan tietokoneen kiinni klo 20 ja alan silloin iltavalmistelut eli paikkojen kuntoon laittamisen, esikoisen tarhavaatteiden valmiiksi etsimisen ja lasten syöttämisen ja sänkyyn valmistelun.

Jo tässä vaiheessa iltaa f.lux -ohjelma muuttaa näytön punertavaksi, jottei “sininen valo” sotkisi untani.

Erityishaasteenani on puhuttaa puoliso sulkemaan televisio klo 21.

Jos osallistut haasteeseen, kerro täällä viimeistään maanantaina mihin aikaan aio(i)t mennä nukkumaan ja miten onnistuit.

Tällä on jo keskustelua illan ruutuvapaasta ajasta.

Teknisistä syistä sinun pitää olla vähintään (ilmainen) Kutri.net:in tutustuja-jäsen, jotta voit osallistua haasteen keskusteluihin. Seuraavat haasteviestit näkyvät vain Kutri.net:in jäsenille.

Liity täällä Tutustuja-jäseneksi.

Tai lue täällä lisää VIP-jäsenyydestä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *