Kiinnostavatko ryhmätapaamiset?

Jee! Perheemme aikataulut muuttuvat niin, että voin tietää kuukausiksi eteenpäin miltä päiväaikataulumme näyttävät.

Minulta on useampaan otteeseen kysytty voisinko pitää jotain (pien)ryhmävalmennuksia tai muita luentohenkisiä tapaamisia niille, jotka haluaisivat tavata kasvokkain, mutteivät välttämättä kaipaa yksityisvalmennusta.

No nyt voin!

Haluan tarjota jotain sellaista, mistä olisi mahdollisimman monille hyötyä ja iloa.  Jos ajatus ryhmätapaamisista Helsingissä innostaa, ole kiltti ja käytä minuutti seuraavan kyselyn täyttämiseen.

Kyselyn täyttämällä saat tietää miksi aikataulut muuttuvat ja mitä asiasta ajattelen. 🙂

Kiinnostaako ryhmätapaamiset

Kerro kiinnostaako sinua ryhmätapaamiset joissa Katri puhuu jostain aiheesta ja sinulla on mahdollisuus kysellä kysymyksiä?
    Valitse vain ne aiheet, joiden takia olisit valmis lähtemään kotoasi. 🙂
    Eli yksittäiset luentomuotoiset tapaamiset voisivat olla tyyliin "joka keskiviikko Katri puhuu jostain stressinhallintaan liittyvästä aiheesta -- tule kuuntelemaan kun kerkiät tai päivän teema kolahtaa." Kurssimuotoiset tapaamiset olisivat tyyliin "neljänä peräkkäisenä torstaina opiskelemme Onnistuneen laihdutuksen salaisuudet -- varaat kerralla paikan kaikkiin neljään tapaamiseen, jossa on aina samat kurssilaiset".
  • Oman kokemukseni mukaan kapasiteettimme pysyä skarppina on rajoitettu. Siksi pidän mieluummin monta lyhyttä sessiota kuin kauhean pitkät maratoonitapaamiset, jotka uuvuttavat niin osallistujat kuin vetäjän.

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *