Alennuksia kotiäideille ja -isille, työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille

Olen viime aikoina kysellyt niin uutiskirjeen tilaajilta, laihduttajilta kuin VIP-jäseniltä heidän tarpeistaan ja siitä miten voisin palvella.

Yksi idea joka tuli pariinkin otteeseen esiin oli alennetut hinnat henkilöille, joiden taloudellinen tilanne on olosuhteiden takia tavallista tiukempi: kotiäideille ja -isille, työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille.

En tiedä miksei tämä idea tullut itselleni aiemmin mieleen. Otin siitä kuitenkin heti onkeeni.

Jos taloudellinen tilanteesi on tavallista tiukempi perhevapaan, työttömyyden, opiskelun tai eläkkeelle siirtymisen takia, tarjoan nyt ainakin kokeeksi mahdollisuuden liittyä VIP-jäseneksi tai tilata Onnistunut laihdutus, Kirjoita kirja tai käsikirjoitus 10 viikossa tai Mielenrauha (ent. Aidon elämän kolme prinsiippiä) -paketit alennettuun hintaan.

Perheemme aikataulujen muuttumisen vuoksi voin tarjota jatkossa enemmän valmennuksia eli “valaisevia ja vapauttavia keskusteluja”.

Uutuutena tarjoan erikoishintaisia “Happy Hour -puhelinkeskusteluja” niille, jotka ehkä olisivat erityisesti valmennuskeskustelun tarpeessa, mutta joilla ei kertakaikkiaan ole varaa täyshintaiseen valmennukseen.

Näiden Happy Hour -keskustelujen hinta on edullisempi lähinnä siksi, että ne pidetään päiväsaikaan, jolloin olen kahdestaan kuopukseni kanssa.Tavoitteena on ajoittaa keskustelu hetkeen, jolloin kuopukseni nukkuu, mutta kuten jokainen pienten lasten vanhempi tietää, mikään ei lasten kanssa ole niin varmaa kuin epävarmuus…

Tällöin puhelun aikana voi taustalla kuulua huutelua ja pahimmassa tapauksessa puhelu pitää keskeyttää hetkeksi, kunnes voin taas keskittyä täysin sinuun ja tarpeisiisi.

Näiden häiriöiden varalta lupaan “varmaa” puheaikaa vain 60 minuuttia, vaikka varaan puheluun puolitoista tuntia. Useimmille tunti riittää mainiosti uuden näkökulman saamiseen.

Saat alennuskoodin valmennukseen varattuasi sen. Lue täältä lisää valmennuskeskusteluista.

Saat alennuksen VIP-jäsenyydestä ja eri paketeista täyttämällä alla olevan kaavakkeen:

Kerro miksi olet alennuksen tarpeessa?
  • Kerro niin pitkästi tai lyhyesti kuin haluat siitä, mitä toivot saavasi puhelinvalmennuksesta tai VIP-jäsenyydestä tai laihdutus-, mielenrauha- tai kirjoituspaketista, jonka aiot tilata.

Toivon että tämän muutoksen myötä voin auttaa yhä useampia vapautumaan turhasta stressistä, murehtimisesta ja peloista.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *