Mitä tukea kaipaat laihdutukseen?

Haluan luoda laihdutuspaketin, joka ihan oikeasti auttaa mahdollisimman monia laihtumaan pysyvästi. Jatkan taas kyselyitä Lean Startup -kirjan innoittamana.

Millaista tukea laihdutukseen?

Millaista tukea toivot laihdutukseesi? Vastaa kyselyyn ja saat kiitokseksi katsomisoikeudet tunnin mittaiseen "Miksi laihduttaa?" -nettiluentoon!
  • Jos saisit valita vain yhden tavan jolla sinua tuetaan laihdutuksessasi, mikä se seuraavista olisi -- tai jos mikään näistä ei innosta, kerro oma ehdotuksesi.

    Jos mikään ei tunnu olevan ylitse muiden, hengitä pari kertaa syvään ja kuuntele itseäsi. Tuntuuko joku vaihtoehdoista jotenkin vahvemmalta, kirkkaammalta, houkuttelevammalta, painavammalta tai muuten silmiin hyppäävältä? Valitse se.
  • Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat saada katsomisoikeudet tunnin mittaiseen "Miksi laihduttaa?" -nettiluentoon.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *