Laihduttaja tai laihdutuksesta haaveileva — AUTA MINUA!

Olen uudistamassa tarjoamaani Onnistunut laihdutus -pakettia uuden vuoden kunniaksi.

Haluaisin tehdä paketista sellaisen, että siitä olisi mahdollisimman paljon hyötyä mahdollisimman monelle laihduttajalle.

Jos olet laihduttaja tai laihdutusta harkitseva, tarvitsen apuasi!

Ole niin ihana ja vastaa alla olevaan kyselyyn.

Jo kahteen ensimmäiseen kysymykseen vastaaminen auttaisi minua todella paljon!

Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä todennäköisemmin pystyn räätälöimään paketista sellaisen, että se voisi auttaa sinua.

Kiitokseksi vaivannäöstä haluan lahjoittaa sinulle “Kuinka selvitä joulusta lihomatta” ja “Onnistunut Laihdutus: Tehostartti” -tietopaketit.

Sen lisäksi arvon kaikkien 14.12.2013 klo 23:59 mennessä kyselyyn vastanneiden kesken yhden VIP-jäsenyyden (tai jos voittaja on jo VIP-jäsen, niin valmennuspuhelun). Suoritan arvonnan 15.12.2013 ja ilmoitan sen tuloksesta suoraan voittajalle.

Jos haluat tietopaketit tai osallistua arvontaan, anna myös sähköpostiosoitteesi. Saat kaavakkeen lähetettyäsi sähköpostia, jossa kerron kuinka pääset katsomaan bonusmateriaaleja.

Kaikki vastaukset ovat täysin luottamuksellisia ja käytän ne vain palvelujeni kehittämiseen.

Kiitos jo etukäteen! Arvostan todella apuasi!

nimmari_150

Laihdutuskysely

Kerro kuinka voin tukea sinua ja muita laihduttajia parhaalla mahdollisella tavalla laihtumaan pysyvästi tavoitepainoosi.
 • Kerro mikä laihduttamisessa on sinun mielestäsi vaikeinta tai haastavinta! Mihin laihdutusyrityksesi yleensä tyssäävät? Mihin laihdutuksen osa-alueeseen toivoisit saavasi eniten tukea tai apua?
 • Kerro niin lyhyesti tai pitkästi kuin viitsit miksi haluat laihduttaa!

  Bonuskysymys: miltä ajatus ihannepainoon pääsemisestä tuntuu?
 • a) Yhteensä?
  b) Kuukaudessa (laihdutuksesi ajan)?
 • Jos haluat saada bonusmateriaalit ja osallistua ilmaisen valmennuspuhelun tai VIP-jäsenyyden arvontaan, anna sähköpostiosoitteesi.

  Kaikki vastaukset ovat täysin luottamuksellisia ja käytän niitä vain ymmärtääkseni paremmin tarpeitasi, jotta voisin palvella sinua ja muita laihduttajia entistäkin paremmin!
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *