Joulukalenteri 2013: 3. Mitä HALUAN tehdä nyt näillä resursseilla?

Tällä 4,5 minuuttia pitkällä videolla kysyn mitä haluat tehdä nyt niillä resursseilla jotka sinulla on. Video on vähän pidempi, koska kerron siinä tutkimuksesta, joka selittää miksi on tärkeää kuunnella itseään sen suhteen, mitä aidosti haluaa tehdä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *