Joulukalenteri 2013: 17. Mitä jos en kykenisi tuntemaan pelkoa

Tällä vähän yli 4 minuuttia pitkällä videolla kerron miksi voi olla fiksumpaa kysyä “Mitä tekisin jos en kykenisi tuntemaan pelkoa?” sen sijaan että kysyy “Mitä tekisin jos en pelkäisi?”


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

2 Comments

  1. Hyvä video 🙂 Itse olen miettinyt vähän samaa sen kanssa, kun aika useasti kuulee, että pitäisi mennä rohkeasti sinne omalle “epämukavuusalueelle”. Ja siellä olen liian monesti ollutkin ja vasta jälkikäteen tajunnut, ettei mun ois tarvinnu. Oma intuitio kertoi sillä epämukavuudella, että nyt ollaan väärällä tiellä. Itse en enää käytä koko sanaa juuri sen harhaanjohtavuuden vuoksi. Muotoilisin sen ennemminkin niin, että kannattaa mennä rohkeasti kohti (niitä kutkuttavan houkuttelevia) pelkoja. Vai tuleeko jollain mieleen miten sen voisi paremmin sanoa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *