Joulukalenteri 2013: 14. Haluanko olla oikeassa vai rakkaudessa?

Tällä 5,5 minuuttia pitkällä videolla kysyn kysymyksen, joka kannattaa esittää itselleen riitatilanteissa tai riidan uhatessa. Kerron videolla miten ymmärsin kysymyksen aiemmin (ehkä väärin) ja miten ymmärrän sen nyt.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *