Joulukalenteri 2013: 06. Voinko antaa itseni vastaanottaa apua?

Tällä vajaat viisi minuuttia pitkällä videolla kysyn voitko antaa itsesi vastaanottaa apua? Kerron myös miksi emme ehkä anna itsemme vastaanottaa apua ja miksi on muidenkin edun mukaista, että pyydät apua.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *