Mitä jos energiasi onkin ehtymätöntä?

Kun mietit omaa henkistä jaksamistasi, kuvitteletko että sinulla on akut, jotka menevät välillä tyhjiin? Ajatteletko että sinun on ladattava akkujasi tietty aika ja tietyllä tavalla, jotta voisit taas jaksaa? Minä uskoin ennen niin, kunnes tajusin miten oma ajatteluni säätelee henkistä jaksamistani.

Selitän mitä tarkoitan tämän kirjoituksen lopussa olevalla äänitteellä. Se on ote uusimmasta VIP-luennon puhelusta. Luennon (ja puhelun) teemana on “Miten päästää irti menneisyydestä”. VIP-jäsenet voivat kuunnella koko puhelun täällä.

Teen kerran kuukaudessa kutri.net:in VIP-jäsenille nettiluennon eli webinaarin. Videoluentoon liittyy puhelu, jossa VIP-jäsenet voivat keskustella ja kysellä luennon teemasta.

Tällä kertaa puhuin luennolla sen verran henkilökohtaisia asioita, että laitoin sen vain VIP-jäsenten nähtäväksi. Jos olet VIP-jäsen, voit katsoa luennon täällä.  

Jos haluat tietää mitä aiheita käsittelin luennolla, voit katsoa (ja ladata) luennon muistiinpanot pdf-muodossa täältä.

Jos haluat liittyä VIP-jäseneksi, voit tehdä sen täällä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Tämä väkisin toi mieleen keskustelun jonka sattumalta kävin juuri eilen. Mun yksi ystävä on syvästi uskovainen. Kun hän on väsynyt tai häntä ahdistaa, hän hiljentyy ja pyytää apua ylhäältä. Hetken päästä (oikeesti!) hän on virtaa täynnä ja kiittää Jumalaa, kun taas jaksaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *