• status

Hei, olemme Helsingissä!

Onneksi olkoon! Nettiyhteytesi tarjoajan kone on päivittänyt kutri.net:in uuden sijainnin osoitetietokantaansa (?) ja nyt luet Helsingissä sijaitsevalla palvelimella olevaa Kutri.net:iä.

Sivuston pitäisi olla vähän nopeampi kuin ennen — ainakin Suomessa sitä luettaessa. Lähipäivät näyttävät miten homma toimii.

Samoin sivuston nopeuttamiseksi muutin systeemiä niin, että sivuston etusivulla näkyvät nyt kaikki uudet kirjoitukset — ml. uudet VIP-kirjoitukset, linkit, kuvat jne. mitä milloinkin sivuille laitan. Vanhalla eli erillisellä blogisivulla näkyvät vain uudet julkiset blogikirjoitukset ja -videot.

Harkitsen vielä sivuston jäsenyyksiä ja lukuoikeuksia hallinnoivan ohjelman vaihtamista. Josko sitten sivu toimisi niin kuin pitääkin, että päästäisiin taas keskittymään pääasiaan eli hyvästä mielestä, ihanasta elämästä ja kauniista kropasta nauttimiseen?

Olen juuri aloittamassa seuraavan kirjani kirjoittamisen. Siitä johtuen vaihdan taas sivuston päivitysaikataulua. Varsinkin kuopuksen myötä huomaan kirjoittamisen tuntuvan työläämmältä kuin vaikkapa vuosi sitten. Niinpä säästän kirjoittamisen kirjaan ja korvaan kirjan kirjoittamisen ajan kaikki julkiset blogimerkinnät videoilla.

Pahoittelut niille, jotka tykkäävät enemmän lukea.

VIP-jäsenet ja kirjoituskurssilaiset pääsevät seuraamaan suoraan kirjan valmistumista eli saavat luettavaksi maistiaisia sitä mukaa kun niitä valmistuu.

Kokeilen kerrankin tehdä asian kerrallaan, eli ensin haluan nähdä että sivusto toimii muuton jäljiltä niin kuin pitääkin.

Anteeksi muutosta mahdollisesti aiheutunut ja aiheutuva vaiva!

Ihanaa aamua, iltaa, yötä, päivää — milloin ikinä tämän luetkaan!

nimmari_150


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *