• status

Käyttäytyykö sivusto hassusti?

Käyttäytyykö sivusto hassusti? Esimerkiksi kirjaudut sisään, mutta kun avaat sivun, näyttää siltä ettet olekaan kirjautunut sisään?

Pika-apu: paina nettiselaimesi reload/refresh-painiketta, eli useimmissa selaimissa “nuoliympyrää” tai näppäinkomentoa ctrl+r (Windows koneet) tai cmd+r (Applen koneet).

Vika johtuu sivustoa nopeuttavasta apu-ohjelmasta, jonka asetusten säätäminen juuri tälle sivustolle täydellisiksi vie näköjään aikaa. Jos ehdit/viitsit heittää infoa ongelmasta sivun oikeassa alalaidassa olevalla kaavakkeella, olisin superkiitollinen.

Kiitos kaunis! Anteeksi vaiva!

nimmari_150


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *