UUTTA: Tapaaminen, VIP-puhelu, kauppa ja uutiskirje

Oletteko huomanneet, että aina kun sanon “nyt teen X:n”, en välttämättä tee sitä, ainakaan siinä aikataulussa kuin olin ajatellut — ja kun sanon “en tee mitään ihmeellisiä muutoksia”, pistän kaiken uusiksi.

Kyllä, tämä on itsestänikin naurettavaa ja outoa, mutta en ehdi enkä viitsi nyt analysoida asiaa sen enempää, koska minulla on kerrottavana niin paljon kivoja asioita.

1. VIP-puhelu on tänään keskiviikkona 3.7.2013 klo 19-20. Tämä puhelu on vain VIP-jäsenille. Liittymistiedot löytyvät täältä.

2. Huomenna torstaina 4.7.2013 klo 17:00-18:30 on vuorostaan ensimmäinen kaikille avoin ja ilmainen Pelottoman elämän periaatteet -tapaaminen Helsingin Hakaniemen Tokoinrannassa. Löydät tapaamisen tiedot täältä ja Facebookista.

3. Kutri.net:in kauppa on auki!  (Täällä juttua kaupasta ja mm. jäseneksi liittymisestä.) Jee! Törmäsin parin mutkan kautta systeemiin, joka tekee jäseneksi liittymisestä naurettavan helppoa. Olen ihan onnessani tämän kanssa. Katsotaan mihin kivaan tämä tulee johtamaan.

Ehdin laittaa kauppaan myyntiin vain yhden tuotteen eli VIP-jäsenyyden. Laitan mahdollisimman pian loputkin kurssit sinne. Tai hetkinen, pitäisikö nyt sitten luvata että EN laita sinne niitä, hahhah!

4. Uutiskirje uudistuu TAAS — nyt ehkä viimeistä kertaa. Uutiskirjettä ei ole tullut pariin viikkoon, koska sen syvin idea oli vieläkin haussa. No nyt idea on löytynyt ja jaan sen kanssanne seuraavassa, tällä viikolla ilmestyvässä kirjeessä.

Tilaa kirje tästä:

[hcshort id=”5″]

Kirjeen tilattuasi voit käydä lisäämässä tilaukseen myös kutri.net:in uusien kirjoitusten tilauksen. Saat ilmoituksen uusista kirjoituksista korkeintaan kerran päivässä — n. klo 11. Jos edellisen 24 tunnin aikana on ilmestynyt useampi kirjoitus, ne ovat kaikki samassa kirjeessä.

Löydät linkin omaan henkilökohtaiseen profiiliisi jokaisen uutiskirjeen lopusta:
Kuvakaappaus_3.7.2013_7_49

Linkistä pääset sivulle, jossa voit tilata uudet kirjoitukset:

Kuvakaappaus_3.7.2013_7_53

 

Kiitos että olet Kutri.net:in lukija! Toivon että sivusto tuottaa sinulle jatkossakin paljon iloa, hyötyä ja uusia oivalluksia!

 

nimmari_150


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Heippa! Millainen oli ensimmäinen tapaamisenne? Toivon mukaan ensi torstaina pääsisin minäkin mukaan 🙂 t. Vaaqa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *