Pelottomuuden periaatteet — maistiaisia ekasta tapaamisesta

Viime torstaina oli ensimmäinen Pelottomuuden periaatteet -tapaaminen Hakaniemen Tokoinrannassa. Paikalle oli saapunut kuusi ihanaa naista ja saimme aikaan hyviä keskusteluja mm. pelottomuudesta, sisäisestä järjestelmästä, joka palauttaa meidät hyvään oloon ja siitä miten pelko on vain ajatus.

Halusin järjestää tapaamiset koska viime aikoina olen ollut niin paljon Kutri.net:in lukijoiden kanssa tekemisissä vain näin virtuaalisesti ja tuli fiilis, että olisi kiva nähdä ihmisiä ihan kasvokkainkin.

Tässä on 20 minuutin pätkä ensimmäisen tapaamisen alusta. Olen editoinut siitä pois muiden puheet heidän yksityisyyttään kunnioittaakseni. Toivon näin varmistavani että seuraavassakin sessiossa ihmisten on helppo osallistua keskusteluun.

Laitan jossain vaiheessa loput puolentoista tunnin tapaamisesta äänitteestä VIP-jäsenten kuultavaksi.

Haluatko tulla seuraavaan tapaamiseen? Löydät sen yksityiskohdat täältä: http://kutri.net/tapahtuma/pelottomuuden-periaatteet-torstaina-11-7-klo-17-1830/

Tule rohkeasti mukaan! Kuten äänitteestä kuuluu, luvassa on paljon (ainakin minun) naurua ja toivottavasti taas rentoa meininkiä. Voit halutessasi esiintyä nimimerkillä ja vaikka vain kuunnella.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *