VIP-webinaari keskiviikkona 19.6.2013 klo 19

Kuinka rakastaa

Haluaisin löytää webinaariohjelman, jota niin minun kuin webinaarin katsojien olisi mahdollisimman helppo käyttää. Alunperin käyttämäni MeetCheap ei tue iPhoneja ja iPadeja ja kahdessa viimeisessä webinaarissa käyttämäni Google+ Hangouts OnAir oli hankala kommenttien ja videon editoinnin ja jakamisen suhteen.

Nyt kokeiluvuorossa on Spreecast, jonka ensimmäinen miinus on se, että ilmeisesti katsoakseen webinaaria tietokoneella joutuu rekisteröitymään sivustolle joko Facebookin, Twitterin tai sähköpostin kautta (joskin testivideon katsominen tällä sivulla näytti onnistuvan ilman rekisteröintiäkin).

Jos haluat pysyä anonyymina, suosittelen sähköpostiosoitteella ja salanimellä rekisteröitymistä.  iPhonen spreecast-appilla sain katsottua lähetyksen kyllä kirjautumattakin.

Tässä on “mainos” tulevasta webinaarista (samalla testaan Spreecast-videoiden upottamista):

Teemana on juhannuksen kunniaksi rakkaus ja parisuhteet ja aiheina mm.:

  • Mitä ottaa huomioon ennen kuin lähtee etsimään parisuhdetta (saati menee kenenkään kanssa sänkyyn)?
  • Kuinka voit kokea enemmän rakkautta parisuhteessa?
  • Kuinka riidellä vähemmän (ainakin minuuteissa mitattuna)?
  • Mistä tietää milloin on aika erota?
  • Pahimmat virheet mitä voit tehdä erotessasi.

Halutessasi voit osallistua keskusteluun Spreecastin chatissa tai jopa videolla!

Näin ilmoittaudut webinaariin ja katsot lähetyksen

Tietokoneella

Ilmoittaudu webinaariin täällä: http://www.spreecast.com/events/kutrinet-kesakuu2013

Jos et ole jo Spreecastin käyttäjä, kirjaudu sivustolle joko Facebook-tunnuksellasi, Twitter-tunnuksellasi tai sähköpostiosoitteella, jolloin voit keksiä itsellesi valenimen. Muista vahvistaa sähköpostiosoite saamastasi sähköpostiviestistä!

Pääset tällaiseen näkymään — klikkaa RSVP-kohtaa.

Kuvakaappaus_16.6.2013_19_29

Webinaarin pitäisi myös näkyä sekä täällä, että tässä allaolevassa ikkunassa sitten kun sen aika on:

iPhone (ja iPad?) -ohjelma

Periaatteessa lähetyksen voi katsoa iPhonella tai iPadilla esimerkiksi tällä sivulla, mutta jos haluat kommentoida lähetystä, sinun pitää liittyä lähetykseen Spreecast iPhone/iPad appilla, jonka saat ladattua tämän kautta:  iPhonen spreecast-app

Sillä lähetystä pääsee katsomaan vasta kun se on aktiivinen — tai juuri tulossa aktiiviseksi. Löydät lähetyksen Spreecast App:in Live & Upcoming -osiosta.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Kiitos, näin ja kuulin pätkiä… Tökki tekniikka pahasti. Latasin sen Iphone-appin mutta en sitä kautta löytänyt sitä joten sit katoin iPhonella nettisivulta mut se heitti aina välillä pois. Anteeksiantopätkä siellä lopussa oli erityisen hyvää kamaa, kun nuo lapsen isän valinta-asiat ei enää niin ole ajankohtaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *