Webinaari tänään keskiviikkona klo 19: Olet vapaampi kuin uskot

On kuukauden toinen keskiviikko ja seuraavan VIP-webinaarin aika.

Tänään klo 19 pidettävässä webinaarissa teemana on “Olet vapaampi kuin uskot”

Ja puheenaiheena muun muassa:

  • Menneisyyttä ei ole
  • Uskotko uskomuksia?
  • Kiristätkö itseäsi onnellisuudella?
  • Kuristatko itseäsi mukavuusrajalla?

Webinaaria pääsee kuka tahansa katsomaan ja kommentoimaan täällä: http://kutri.net/webinaari/

Webinaariäänite on vain VIP-jäsenten katsottavissa.

Keskusteluun voi osallistua myös Twitterissä käyttämällä #kutrichat -tagia.

Tervetuloa katsomaan ja keskustelemaan!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

3 Comments

  1. Ehtisitkö laittaa näitä webinaareja jälkeenpäin vipeille nähtäväksi? Ja mahdollisesti ryhmäpuheluitakin? En ole ehtinyt livenä osallistua, mutta olis mahtava päästä kuulemaan ees jälkikäteen 🙂 niin ja Irti turhasta -podcastit on ollut kivoja kuunnella, tosi hyviä oivalluksia.

    • MAYU — Kesällä olisi tarkoitus laittaa kevennyspuhelut aina sunnuntaisin nettiin yksi kerrallaan ja ryhmäpuheluita aina sopivissa väleissä kun ehdin niitä editoimaan. Editoin puheluista mm. kohdat jossa joku möläyttää oikean nimensä tai ajautuu puhumaan niin henkilökohtaisia, ettei ehkä jälkeenpäin halua kaikkien kuulevan niitä.

  2. Haluaisin myös nähdä tämän webinaarin näin jälkikäteen, jos mahdollista. Itselle ei ole mahdollista osallistua webinaareihin tai ryhmäpuheluihin iltasella, mutta olisi kiva kuulla edes parhaat palat kun missaa sen originaalin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *