Uusimmat laihdutuswebinaarit

Laihdu pysyvästi

Pidin keskiviikkona uusimman VIP-webinaarin kokeillen Googlen Hangout on Air -palvelua. Webinaarissa oli kaikenlaisia teknisiä ongelmia, minkä vuoksi esim. osa suunnittelemistani asioista jäi kertomatta. Niinpä kokeilin perjantaina uudestaan palvelun käyttöä.

Keskiviikon vajaan tunnin mittainen video jossa esittelen ensin laihdutustietokantaohjelmaa ja sitten kerron mm. miksi olisi hyvä laihduttaa ilman itsekuria.

Perjantain puoli tuntia pitkä video jossa kertaan vähän samoja laihdutusasioita kuin keskiviikon videossa ja lisäksi kerron mm. pysyvästi laihtuneiden salaisuuksista.

Perjantain esitys Slideshare.net:issä:

Haluatko laihtua pysyvästi? Liity Onnistunut laihdutus -netikurssille:

Tai jos haluat muutakin kuin laihtua, liity Kutri.net:in VIP-jäseneksi — laihdutuskurssi sisältyy siihen: http://kutri.net/olevip


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *