Laihdutuswebinaari tänään KE 17.4. klo 19

kevennysViime päivien aikana olen saanut tapella tavallista enemmän erilaisten käytännön ongelmien kanssa. Mm. eilen yrittäessäni suojata sivuston mahdollista nettihyökkäystä vastaan onnistuin sähläämään niin että menetin useammaksi tunniksi sivuston täydet hallintaoikeudet. Jos näit sivuilla eilen ihmeellisiä koodipätkiä, ne johtuivat korjausyrityksistäni. Nyt kaikki näyttää toimivan sivustolla OK, mutta kotona on vielä selvitettäviä asioita.

Olen ollut myös useamman päivän käytännössä lasten yksinhuoltaja, mikä ei ainakaan helpota elämää. Iso hatunnosto ja syvä arvostus niitä vanhempia kohtaan, jotka ovat ympärivuotisesti yksinhuoltajia. En kadehdi.

Halusin saada laihdutustietokannan jo tänään valmiiksi, mutta se jäi nyt haaveeksi. Alhaisessa mielentilassa tämä suoraan sanottuna v*tuttaa raivoisasti, korkeassa mielentilassa ajattelen että kaikella on aikansa ja mitä ei oo, sitä ei oo. Olen myös lohduttautunut sillä, että olen fantasioinut tietokannan julkisen version tekemisestä jo vuodesta 2002, joten ehkä maltan itse odottaa vielä viikon, että saan sen muiden saataville.

Jos olet meilannut minulle parin päivän sisällä, etkä ole saanut vastausta — ANTEEKSI! — olen erittäin tod.näk. saanut viestisi ja vastaan siihen heti kun saan vähän viime päivinä kertynyttä tehtäväsumaa purettua.

Oli miten oli, pidän tänään keskiviikkona 17.4. klo 19 kaikille avoimen laihdutuswebinaarin eli nettiluennon, jossa esittelen kerron laihdutustietokannasta ja eräistä yllättävistä uusista laihdutusuutisista, joihin olen viime aikoina törmännyt.

PÄIVITYS: Webinaari toteutetaan tällä kertaa Googlen Hangout Air -palvelulla, jolloin webinaaria voi katsoa myös ipadilla ja iphonella.

Katso webinaaria täällä: http://kutri.net/webinaari

Oikealla sivupalkissa on ns. shoutbox, johon voit kirjoittaa kommentteja ja kysymyksiä webinaarin aikana. Omalla koneellani viive videon äänityksen ja koneella näkyvän videon välillä on lähes 20 s. joten voi mennä hetki ennen kuin huomaan viestisi.

Voit myös esittää kysymyksiä Twitterillä käyttäen hashtagia #kutrichat — eli kirjoita twitter tweet, jonka alussa tai lopussa lukee #kutrichat, niin löydän kysymyksesi twitteristä.

Tämän lisäksi ainakin teoriassa jopa 9 ihmistä voisi liittyä videopuheluun niin, että hekin “pääsevät” halutessaan esiintymään webinaarissa äänenä tai jopa videokuvalla.

Jos haluat päästä puhumaan kanssani ihan ääneen, sinun tarvitsee:

 1. Käyttää tietokonetta, jossa on vähintään mikrofoni.
 2. Omistaa tai hankkia googletunnus — esim. gmail.com-osoite, youtube-käyttäjätunnus tms.
 3. Ilmoittaa minulle klo 18:30 mennessä sähköpostiosoitteesi, että ehdin kutsua sinut google hangoutiin.
 4. Asentaa koneellesi hangoutin plugin/ohjelma (?), jos et ole jo aiemmin asentanut sellaista. Saat sen esim. menemällä tähän osoitteeseen, kirjautumalla google-tunnuksella sisään ja klikkaamalla “start a hangout”.
 5. Klikata viim 10 minuuttia ennen aloitusta sähköpostiisi saapunutta “liity hangoutiin” -painiketta ja sinne päästyäsi klikata vielä kerran “hangout”.

Webinaari löytyy täältä:

http://kutri.net/webinaari

Tai täältä Google+ profiilistani.

Olen näillä näkymin yksin lasten kanssa webinaarin aikana, joten luvassa voi olla taas vauhtia ja vaarallisia käänteitä, haha!

Kuinka nopeasti tietokannan täysversio tulee VIP-jäsenten ja Onnistunut laihdutus -kurssilaisten ladattavaksi riippuu siitä, onnistunko selvittämään tavan siirtää tietoja vanhasta versiosta uuteen. Jos se onnistuu, voin laittaa ei-ihan-täydellisen version ehkä jo huomenna ulos. En onnistunut saamaan päivityssysteemiä toimimaan, joten en laita ekaa versiota ulos ennen kuin se on niin hyvä ja toimiva ettei sitä tarvitse heti päivittää. Anteeksi että kestää!

Kutri.net:in uutiskirjeen tilaajat saavat tietokannan kevytversion ladattavaksi hyvällä tuurilla jo nyt torstaina tai viimeistään viikon päästä torstaina.

Olen nyt panostanut iPhone-version valmiiksi saamiseen. iPad-versio tulee muutamaa päiväa myöhemmin. Vasta sen jälkeen ihmettelen saisiko tietokannan pyörimään ilman FileMaker Pro -ohjelmaa myös tietokoneissa.

Tervetuloa kysymään kysymyksiä ja kuulemaan uusia ajatuksia webinaariin!

Aion laittaa tämän webinaarin tallenteen kaikkien nähtäville. Jos et pääse webinaariin, mutta toivoisit vastausta johonkin kysymykseesi, voit kirjoittaa kysymyksen tämän kirjoituksen kommenttiosioon.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

5 Comments

 1. Hei! Osallituisin mielelläni kaikille avoimeen luentoosi, mutta iPadillä niihin osallistuminen ei postauksessa mainittujen linkkien kautta onnistu?! Vinkkejä?

 2. Moi! En huomannut ettei toi toimi tosiaan iPadilla ja iPhonella ja nyt yritän kehittää vaihtoehtoista systeemiä. Tsekkaa tilanne huomenna klo 15 jälkeen tästä blogimerkinnästä.

 3. Hei,

  Anteeksi tulee nyt ehkä vähän väärään paikkaan kysymys, mutta olen lukenut sivujasi jonkin aikaa ja nyt olin kiinnostunut liittymään VIP-jäseneksi. Luin tuon VIP-jäsenyyden sisällön ja minulle jäi epäselväksi kuuluuko siihen siis ne kurssit “Kolme prinsiippiä” ja “Peloton elämä” yms(en muista tarkalleen kurssien nimiä)?

  Tuli vähän mielikuva, että keskittyykö tuo VIP-osa nykyään enemmän laihdutukseen ja siihen liittyviin juttuhin? Kun en ole ollenkaan laihdutuksesta kiinnostunut eikä tarvetta sille materiaalille vaan enemmän näihin “henkisiin” jutskiin? 🙂

 4. Moi! Ihan hyvä paikka tämä on. 🙂

  KIITOS KOMMENTISTA! Tajusin että mun täytyy varmaan tehdä vielä selkeämmäksi mitä tohon VIP-jäsenyyteen kuuluu.

  KAIKKI kuuluu VIP-jäsenyyteen. Aidon elämän kolme prinsiippiä, Pelottoman elämän salaisuus. Juu ei, laihdutus ei ole pääteema vaan peloton elämä yleensä — rohkeasti omana itsenä oleminen ja itsensä näköisen elämän luominen.

  Tuota henkistä materiaalia VIP-puolella on yllinkyllin ja esimerkiksi noin kerran viikossa ilmestyvät VIP-videot ovat nimenomaan tätä henkistä puolta käsitteleviä.

  Ja jos esimerkiksi yrittäminen tai nettiyrittäminen kiinnostaa, niin kesällä on tarkoitus tuottaa enemmänkin materiaalia tuonne mastermind-ryhmään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *