Irti turhasta

irtiturhastalogo2

Jos maanantaisin mietitään mama-juttuja ja tiistaisin jaetaan tietoa, keskiviikot omistan jatkossa keskusteluille. Joka kuun ensimmäinen keskiviikko on VIP-puhelu, joka kolmas keskiviikko webinaari. Muina keskiviikkoina saattaa ilmestyä podcasteja tai jonkun muun kirjoittamia ns. vierasbloggaaja-kirjoituksia. Tai sitten ihan vain viikon linkit.

Tästä päivästä alkaen keskiviikkoisin ilmestyy myös Arkijarki.net:in Jennin ja minun yhteinen Irti turhasta -podcast. Voit kuunnella ensimmäisen osan alla ja kunhan iTunes Store listaa podcastimme, voit tilata sen sieltä esim. iPhoneesi.

Tässä ensimmäisessä jaksossa pohdimme sitä, mitä yhteistä on ylensyönnillä ja shoppailulla:

Kutri.net:in jäsenten blogit

Kutri.net:in jäsenillä on mahdollisuus perustaa omia projekti-blogeja. Olen ehtinyt laittaa jo kolme blogia pystyyn ja yksi on vielä tulossa, kunhan pääsen niin pitkälle… (Kirjoitan huomisessa “Teho-torstai” blogimerkinnässä saamattomuudestani.)

Jos et ole vielä tutustunut blogeihin, tee se nyt:

Pallon varjossa -blogissa Sari tähtää kohti kahvakuulakilpailuja ja pohtii kolmea prinsiippiä.

Kevyesti kohti raskautta -blogissa Riina laihduttaa normaalipainoon ja potee vauvakuumetta.

100 lajia 25 kiloa -blogissa Rauha etsii lisää liikunnan iloa eri lajeja kokeilemassa.

Pakko sanoa että olen ihan älyttömän iloinen ja kiitollinen siitä, miten ihanista ihmisistä Kutri.net:in VIP-jäsenistö koostuu. Toivon että voin tulevina vuosina lisätä entisestään suoraa vuorovaikutusta teidän kanssanne!

Lue lisää kutri.net:in VIP-jäsenyydestä: http://kutri.net/oleVIP


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *