Pelottoman elämän salaisuus: unelmien ura

sydannainen

Haluaisitko elättää itsesi tekemällä työtä, jota rakastat?
Haaveiletko uudesta ammatista?
Etkö vielä tiedä mitä tekisit isona?

Pelottoman elämän salaisuus: Unelmien ura -nettikurssi on sinulle, joka etsit vielä mielekästä, innostavaa ja itsesi näköistä työtä.

Ehkä olet sen jo kerran löytänyt, mutta tunnet nyt kasvaneesi ulos vanhasta ammatistasi.

Tai ehkäpä olet ajautunut urallasi umpikujaan: olet jo saavuttanut kaiken mitä halusit ja tunnet jo alkaneesi toistaa itseäsi.

Tai ehkä et ole vielä koskaan saanut edes kokea sitä huikeaa iloa ja kiitollisuutta, jota omalta tuntuvassa ammatissa toimiminen voi herättää.

Tällä viidestä videoluennosta koostuvalla kurssilla pureudumme ongelmasi ytimeen ja potkaisemme sinut uudelle uralle.

Suurin syy siihen, ettemme elä itsemme näköistä elämää on nimittäin pelko.

Kurssin aluksi opimme elämään pelotonta elämää kaikilla elämän osa-alueilla.

Sen jälkeen lähdemme selvittämään kuka sinä olet ja miltä sinun unelmiesi ura voisi näyttää.

Kun urasi uusi suunta alkaa olla selvillä, käsittelemme käytännön toteutusta: Mitä kaikkea pitää tapahtua ennen kuin uusi ammattisi elättää sinut? Miten suhtautua vanhaan työhön? Mikä on ensimmäinen askel, joka sinun pitää oppia.

Olitpa etsimässä uutta työpaikkaa, alkamassa itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi tai perustamassa menestyvää yritystä, menestykseen pätevät lähes aina samat perussäännöt. Kurssin viidennessä luennossa käymme ne läpi samalla kun mietimme miten juuri sinä voit noudattaa niitä.

Kurssi on ilmainen Kutri.net:in VIP-jäsenille ja 49,60 € kaikille muille.

Kurssin ensimmäinen videoluento julkaistaan sunnuntaina 17.3.2013.

Lue lisää kurssista täällä.

VIP-jäseneksi voit liittyä vaikka heti täällä.

hyppynainen2

Miksi ura- ja ammattikurssi eikä yleiskurssi pelottomuudesta? Koska suunnitellessani pelottomuuskurssia tajusin, että siitä olisi joko tullut liian pinnallinen tai 20 viikon mittainen! Uuden uran luominen tai oman unelmien ammatin löytäminen ovat yleisimpiä teemoja, jotka ovat tulleet esiin VIP-sivuilla käydyissä keskusteluissa ja VIP-valmennuksissa.

Toisaalta itselläni on kokemusta niin oman unelmien uran etsimisestä kuin sen luomisesta. Tiedän miltä tuntuu, kun kokee olevansa väärällä alalla tai miettii onko itselle olemassakaan juttua, joka saisi syttymään eloon. Toisaalta tiedän, miltä tuntuu kun on löytänyt oman juttunsa ja on siitä ihan liekeissä.

Toivon mahdollisimman monen löytävän tältä kurssilta kipinän ja konkreettiset työkalut itsensä näköisen ammatin löytämiseen ja omalta tuntuvan uran luomiseen, sillä elämä on aivan liian lyhyt haaskattavaksi tylsistyneenä eläkeiän odotteluun!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *