• status

Oon mä aika kova akka!

Uusi sivuston teema eli ulkoasu mahdollistaa tällaiset lyhyemmät Facebook-henkiset statukset. Tällä päivityksellä osin testaan niitä. Olen tässä esikoista nukuttaessa (eli istuessa sängyn vieressä vahtimassa ettei se karkaa sängystä) tehnyt korjauksia sivuston ulkoasuun. Yllätän itseni koko ajan uudestaan ja uudestaan sillä, mitä osaan — vaikken tiennyt osaavani. Esimerkiksi loin juuri uusia sivupalkkeja sivuston teema-tiedostoihin ja keksin miten saan ne näyttämään samalta kuin teeman mukana tulleet sivupalkit. Tästä tulee kieltämättä voittajafiilis!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *