Onko aika luovuttaa?

chrisbroganquote

Älä tyydy vähään:

Älä lue loppuun huonoja kirjoja.

Jos et pidä ruokalistasta, lähde ravintolasta.

Jos et ole oikealla polulla, poistu siltä.

Chris Brogan

Kuinka usein jatkamme asioiden tekemistä liian pitkään, koska emme kestä ajatusta, että “heitämme hukkaan” siihen jo käyttämämme ajan, rahan ja vaivan? Niinpä tuhlaamme lisää aikaa, rahaa ja energiaa asiaan ennen kuin jatkaminen tulee mahdottomaksi tai joudumme pettymään lopputulokseen.

Kyse ei ole traumasta vaan ihmismielelle ominaisesta vastenmielisyydestä menetyksiä kohtaan.

Mistä tiedät onko aika jättää jotain taakse?

Kuuntele oloasi.

Tykyttääkö mielesi perukoilla ajatus “mun on pakko jatkaa… mä olen jo panostanut tähän niin paljon… voihan olla että tää IHAN KOHTA muuttuu paremmaksi”? Täyttääkö ajatus luovuttamisesta sinut kauhulla? Ehkä kannattaa odottaa hetkeä, jolloin mielesi on kirkas ja avara ja olo kevyt, rento ja helppo ja miettiä asiaa silloin uudestaan.

Tai ehkä ajatus jatkamisesta tuntuu jo nyt luonnolliselta, kevyeltä — ja keho rennolta, levolliselta? Pystytkö antamaan itsellesi luvan luovuttaa — ja siitä huolimatta ajattelet että “saan luovuttaa, mutta haluan silti jatkaa.” Haluatko jatkaa, vaikka tietäisit ettei tämä tästä parane?


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *