Mitä ja miksi

Tervetuloa kutri.net:in mastermind-ryhmään!

Perustin tämän ryhmän pähkäiltyäni aikani sen kanssa, miten voisin fiksuimmin jakaa oppimiani asioita, kokemuksiani ja havaintojani nettibisneksen tekemisestä sellaisten VIP-jäsenten kanssa, jotka oikeasti tekevät tiedolla jotain eli jotka haluavat kehittää omaa nettibisnestään.

Toisaalta taka-ajatuksenani on se, että jos ja kun tulen tällä alalla jonkinasteiseksi ekspertiksi, voin alkaa myydä erillisiä jäsenyyksiä tälle sivustolle.

Yksi tärkeimmistä opeista, jonka sain aikanaan juteltuani Glory.fi:n Lauran kanssa oli se, että teen erilliset “brändit” eri kiinnostuksen kohteistani. Kutri.net:in pääteemana on ruuhkavuosia elävien (naisten) elämän keventäminen eri tavoin: kehoa, mieltä, arkea ja äitiyttä keventämällä. Vaikka ajattelin alkaa kirjoitella sinne myös yleisemmin menestyksestä — eli oman uran etsimisestä jne. nimenomaan nettibisnes tuntuu ihan omalta aihepiiriltään.

Lopullisen sysäyksen tämän erillisen osion luomiseen sain päätettyäni liittyä Marie Forleon B-Schooliin. Haluan ottaa koulutuksesta ihan kaiken ilon irti ja minua selvästi motivoi ja opettaa parhaiten oppimani tiedon jakaminen muiden kanssa. Toisaalta olen jo nyt oppinut ja hyötynyt paljon muiden sivustostani tekemistä havainnoista, joten toivon teiltä myös aktiivista osallistumista kommenttiosastolla.

Luuletteko, että erillinen keskusteluosio olisi tarpeen? En viitsinyt alkaa asentaa sitä ilman että tiedän sille olevan käyttöä.

Tuleeko mieleen muita komentteja tai kysymyksiä?


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *