Ajatuksia imetyksen ääreltä

Terveiset kännykästä imettämisen ääreltä! Mulla on täällä kesken kaksikin pidempää kirjoitusta, joihin olen kirjannut ylös Hyattin kirjasta saamiani oppeja ja Marie Forleonin “Miten Löydän oman bisnekseni” -kirjan juttuja. Julkaisen ne tänään tai huomenna siitä riippuen miten ehdin noita kahta lukea/kuunnella muilta jutuilta ja perheen miehiltä.

Kieltämättä taas tänä aamuna mietin miten ilman lapsia ja ehkä jopa (nykyistä) miestä olisin jo tehnyt kaikki työlistan jutut ja vaikka aloittanut lisäksi englanninkielisen blogin , kun olisin voinut tehdä vanhaan malliin 10-16 tuntia töitä päivässä… Nyt yritän lohduttaa itseäni sillä, että ehkä hitaampi tahti pakottaa mut miettimään tarkemmin mitä haluan tehdä ja ainakin tässä imettäessä ehtii hyvin miettimään ja suunnittelemaan kutri.netin tulevaisuutta Ja toimintaa.

Olen saanut yhden isomman idean tai tavallaan “harjoitusorojekti”-idean, mutten uskalla kirjoittaa sitä tähän kun en tiedä miten täällä mastermind-ryhmässä käyttämäni jäsenyysohjelma osaa suojata kännykästä kirjoitetut merkinnät.

Jos nimittäin kirjoitan kutri.net:iin viestejä kännykän bloggausohjelmista, niitä ei salata. Kutri.netissä käytän salausohjelmana maksullista wishlist memberiä, täällä subscribe2:ta.

Kerron hankkeesta kunhan pääsen rauhassa omalle koneelle — toivottavasti vielä tänään…

Hauskaa kun olet täällä! Pahoitteluni siitä että tämä osio päivittyy hieman hitaasti, mutta toivottavasti sitäkin varmemmin…


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *